Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1151
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалина, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorKalyna, Victoriya-
dc.contributor.authorІщенко, М. В.-
dc.contributor.authorIshenko, M.-
dc.contributor.authorГорбачевська, K.-
dc.contributor.authorGorbachevska, K.-
dc.contributor.authorПеркова, А. О.-
dc.contributor.authorPerkova, А.-
dc.contributor.authorКозяр, Ю. В.-
dc.contributor.authorKozyar, Y.-
dc.date.accessioned2019-04-03T10:41:50Z-
dc.date.available2019-04-03T10:41:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКалина В.С. Функціональні інгредієнти у харчових продуктах / В.С. Калина, М.В. Іщенко, К.Ю. Горбачевська, А.О. Перкова, Ю.В. Козяр // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів: Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції (10 квітня 2018 р. - м. Дніпро): “Середняк Т.К.”.– С. 49-50.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1151uk
dc.identifier.isbn978-617-7599-38-7-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/jspui/bitstream/123456789/557/1/%D0%A2%D0%90%D0%A1%D0%A5-2018.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1151-
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectFunctional product,uk
dc.subjectкондитерський вирібuk
dc.subjectconfectionery productuk
dc.subjectжирові інгредієнтиuk
dc.subjectfatty ingredientsuk
dc.subjectклітковинаuk
dc.subjectfiberuk
dc.titleФункціональні інгредієнти у харчових продуктахuk
dc.title.alternativeFunctional ingredients in foodsuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Калина_Іщенко_інші.pdf455,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.