Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1156
Назва: | Аналіз перспектив використання відходів солодового та пивоварного виробництв |
Інші назви: | Analysis of the prospects for the use of waste malting and brewing production |
Автори: | Чурсінов, Юрій Олексійович Tchoursinov, Yuriy Ковальова, Олена Сергіївна Koval'ova, Olena |
Ключові слова: | відходи солодового та пивоварного виробництва waste of malt and brewing industries солодові ростки malt sprouts світлий солод light malt темний солод dark malt пивна дробина beer grains вітамінний склад vitamin composition |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Вінницький національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Чурсінов Ю.О. Аналіз перспектив використання відходів солодового та пивоварного виробництв / Ю. О. Чурсінов, О. С. Ковальова // Техніка, енергетика, транспорт АПК. – 2017. – № 1 (96). – С. 144-149. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено дослідження відходів солодового та пивоварного виробництва. проаналізований хімічний склад і можливість подальшого застосування відходів пивоварного виробництва в якості преміксу або кормової добавки в годівлі тварин. видано рекомендацій щодо основних технологічних параметрів та особливостей використання відходів у подальшій переробці. Was researched the waste products of malt and brewing industry. It analyzes the chemical composition and the possibility of further use the waste products of brewing industry as a premix or a feed additive in animal nutrition. Issued recommendations on the main technological parameters and characteristics of the waste products used in further processing. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://tetapk.vsau.org/files/pdfa/3608.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1156 |
ISSN: | 2520-6168 (print) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 9,93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.