Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11583
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШміляк, Євгеній Євгенійович-
dc.contributor.authorShmiliak, Yevhenii Yevheniiovych-
dc.date.accessioned2025-04-03T08:29:49Z-
dc.date.available2025-04-03T08:29:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШміляк Є. Є. Вплив факторів на відтворювальні якості свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Рассвет» Самарівського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шміляк Євгеній Євгенійович ; наук. керівник Іжболдіна О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 57 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11583.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11583-
dc.description.abstractУ роботі описано технологію виробництва продукції свинарства. Досліджено вплив різних факторів відтворювані показники свиней.. Проведено розрахунки рентабельності виробництва свинини. The study describes the technology of pork production. The influence of various factors on the reproductive performance of pigs was examined. Calculations of pork production profitability were conducted.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefficiencyuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectproductionuk
dc.subjectвідтворенняuk
dc.subjectreproductionuk
dc.subjectкнуриuk
dc.subjectboarsuk
dc.titleВплив факторів на відтворювальні якості свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Рассвет» Самарівського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeVplyv faktoriv na vidtvoriuvalni yakosti svynei u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Rassvet» Samarivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шміляк Є. Є..pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.