Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11583
Назва: | Вплив факторів на відтворювальні якості свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Рассвет» Самарівського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Vplyv faktoriv na vidtvoriuvalni yakosti svynei u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Rassvet» Samarivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Шміляк, Євгеній Євгенійович Shmiliak, Yevhenii Yevheniiovych |
Ключові слова: | ефективність efficiency виробництво production відтворення reproduction кнури boars |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Шміляк Є. Є. Вплив факторів на відтворювальні якості свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Рассвет» Самарівського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шміляк Євгеній Євгенійович ; наук. керівник Іжболдіна О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 57 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11583. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі описано технологію виробництва продукції свинарства. Досліджено вплив різних факторів відтворювані показники свиней.. Проведено розрахунки рентабельності виробництва свинини. The study describes the technology of pork production. The influence of various factors on the reproductive performance of pigs was examined. Calculations of pork production profitability were conducted. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11583 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шміляк Є. Є..pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.