Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11734
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУсатий, Артур Віталійович-
dc.contributor.authorUsatyi, Artur Vitaliiovych-
dc.date.accessioned2025-04-25T04:46:49Z-
dc.date.available2025-04-25T04:46:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУсатий А. В. Оптимізація технології захисту цвітної капусти від шкідників в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Усатий Артур Віталійович; наук. Керівник Черних Світлана ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії– Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11734uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11734-
dc.description.abstractЦвітна капуста користується великою славою в харчуванні (дієтичному) за відсутності у більшості людей алергічних реакцій та не перенесення, косметології, з великим запасом антиоксидантів, мікроелементів, вітамінів (і особливо вітаміну С). До споживачів часто-густо відбувається надходження продукції (голівок капусти цвітної) з явно вираженими дефектами – ознаками пошкодження, що не лише погіршує зовнішній (органолептичний вид і вигляд), а й товарні і споживчі якості. Тому важливо застосовувати методи, що обмежать такі прояви. Tsvitna kapusta korystuietsia velykoiu slavoiu v kharchuvanni (diietychnomu) za vidsutnosti u bilshosti liudei alerhichnykh reaktsii ta ne perenesennia, kosmetolohii, z velykym zapasom antyoksydantiv, mikroelementiv, vitaminiv (i osoblyvo vitaminu S). Do spozhyvachiv chasto-husto vidbuvaietsia nadkhodzhennia produktsii (holivok kapusty tsvitnoi) z yavno vyrazhenymy defektamy – oznakamy poshkodzhennia, shcho ne lyshe pohirshuie zovnishnii (orhanoleptychnyi vyd i vyhliad), a y tovarni i spozhyvchi yakosti. Tomu vazhlyvo zastosovuvaty metody, shcho obmezhat taki proiavy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectґрунтuk
dc.subjectgruntuk
dc.subjectцвітна капустаuk
dc.subjecttsvitna kapustauk
dc.subjectоблік шкідників капусти цвітноїuk
dc.subjectoblik shkidnykiv kapusty tsvitnoiuk
dc.subjectінсектицидні обробкиuk
dc.subjectinsektytsydni obrobkyuk
dc.subjectтоварність головокuk
dc.subjecttovarnist holovokuk
dc.titleОптимізація технології захисту цвітної капусти від шкідників в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia tekhnolohii zakhystu tsvitnoi kapusty vid shkidnykiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Bozhyi Dar Ahro» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра агрохімії. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Усатий А. В..pdf845,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.