Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11773
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПедан, Євген Федорович-
dc.contributor.authorPedan, Yevhen Fedorovych-
dc.date.accessioned2025-05-01T08:44:56Z-
dc.date.available2025-05-01T08:44:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПедан Є. Ф. Вплив елементів технології вирощування на формування врожайності пшениці м’якої озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської області : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Педан Євген Федорович; наук. Керівник Ващенко Володимир ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра селекції і насінництва – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11773uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11773-
dc.description.abstractОзима пшениця є однією з ключових сільськогосподарських культур у світі та в Україні. Провідними країнами за її виробництвом залишаються Китай (134 млн тонн) та Індія (103 млн тонн). Вирощування озимої пшениці відіграє важливу роль у забезпеченні продовольчої безпеки України. Значна частина врожаю цієї культури використовується у хлібопекарській промисловості та тваринництві. У Дніпропетровській області стратегічне значення має отримання стабільних урожаїв основних польових культур, зокрема пшениці озимої. Особливий акцент робиться не лише на кількість зібраного зерна, а й на його високу якість. Ozyma pshenytsia ye odniieiu z kliuchovykh silskohospodarskykh kultur u sviti ta v Ukraini. Providnymy krainamy za yii vyrobnytstvom zalyshaiutsia Kytai (134 mln tonn) ta Indiia (103 mln tonn). Vyroshchuvannia ozymoi pshenytsi vidihraie vazhlyvu rol u zabezpechenni prodovolchoi bezpeky Ukrainy. Znachna chastyna vrozhaiu tsiiei kultury vykorystovuietsia u khlibopekarskii promyslovosti ta tvarynnytstvi. U Dnipropetrovskii oblasti stratehichne znachennia maie otrymannia stabilnykh urozhaiv osnovnykh polovykh kultur, zokrema pshenytsi ozymoi. Osoblyvyi aktsent robytsia ne lyshe na kilkist zibranoho zerna, a y na yoho vysoku yakist.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпшениця озимаuk
dc.subjectpshenytsia ozymauk
dc.subjectнорми сівбиuk
dc.subjectnormy sivbyuk
dc.subjectстроки сівбиuk
dc.subjectstroky sivbyuk
dc.subjectврожайністьuk
dc.subjectvrozhainistuk
dc.subjectефективність вирощуванняuk
dc.subjectefektyvnist vyroshchuvanniauk
dc.titleВплив елементів технології вирощування на формування врожайності пшениці м’якої озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeVplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na formuvannia vrozhainosti pshenytsi miakoi ozymoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Sellar» Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра селекції і насінництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Педан Є. Ф..pdf792,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.