Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезжовча, Д. О.-
dc.contributor.authorBezzhovcha, D. O.-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova, Olena-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii-
dc.date.accessioned2025-05-02T10:23:19Z-
dc.date.available2025-05-02T10:23:19Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБезжовча Д. О. Перспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактів / Д. О. Безжовча, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь : ТДАТУ, 2022. – С. 190-192. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787uk
dc.identifier.issnISSN 2078-0877-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787-
dc.description.abstractПроаналізовано основні фактори, що мають вплив на якісні показники гречаного солоду та його подальшого використання у бродильній промисловості. Proanalizovano osnovni faktory, shcho maiut vplyv na yakisni pokaznyky hrechanoho solodu ta yoho podalshoho vykorystannia u brodylnii promyslovosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторногоuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjectbuckwheatuk
dc.subjectгречаний солодuk
dc.subjectbuckwheat maltuk
dc.subjectсолодові екстрактиuk
dc.subjectmalt extractsuk
dc.titleПерспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактівuk
dc.title.alternativeProspects for the use of buckwheat malt in the production of malt extractsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
124.Матеріали.pdf1,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.