Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11790
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovalova, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-03T04:00:00Z | - |
dc.date.available | 2025-05-03T04:00:00Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Ковальова О. С. Особливості консервування харчової сировини з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів / О. С. Ковальова // Implementation of modern technologies in science : The 13th International scientific and practical conference (Varna, December 20-23, 2022). – Varna, Bulgaria : International Science Group, 2022. – P. 516-526. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11790 | uk |
dc.identifier.isbn | ISBN – 979-8-88862-815-7 | - |
dc.identifier.uri | https://isg-konf.com/implementation-of-modern-technologies-in-science/ | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11790 | - |
dc.description.abstract | Запропонований метод консервування харчової сировини, що є універсальним і дозволяє консервувати, як окремі харчові продукти, наприклад овочі, так і багатокомпонентні харчові продукти і навіть напої. Плазмохімічно активовані водні розчини завдяки своїй специфічній структурі та властивостям, дозволяють виключити консерванти хімічної природи, збільшити строки зберігання продукту, покращити органолептичні властивості та значно здешевити виробництво, що робить технологію більш економічно доцільною. Zaproponovanyi metod konservuvannia kharchovoi syrovyny, shcho ye universalnym i dozvoliaie konservuvaty, yak okremi kharchovi produkty, napryklad ovochi, tak i bahatokomponentni kharchovi produkty i navit napoi. Plazmokhimichno aktyvovani vodni rozchyny zavdiaky svoii spetsyfichnii strukturi ta vlastyvostiam, dozvoliaiut vykliuchyty konservanty khimichnoi pryrody, zbilshyty stroky zberihannia produktu, pokrashchyty orhanoleptychni vlastyvosti ta znachno zdeshevyty vyrobnytstvo, shcho robyt tekhnolohiiu bilsh ekonomichno dotsilnoiu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | International Science Group | uk |
dc.subject | консервування | uk |
dc.subject | preservation | uk |
dc.subject | харчова сировина | uk |
dc.subject | food raw materials | uk |
dc.subject | плазмохімічна активація | uk |
dc.subject | plasma chemical activation | uk |
dc.subject | консервуючи розчини | uk |
dc.subject | preserving solutions | uk |
dc.title | Особливості консервування харчової сировини з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів | uk |
dc.title.alternative | Peculiarities of preservation of food raw materials using plasma-chemically activated aqueous solutions | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
dc.identifier.doi | https://doi.org/10.46299/ISG.2022.2.13 | - |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
129.Матеріали.pdf | 5,71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.