Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11793
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovalova, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-03T06:28:56Z | - |
dc.date.available | 2025-05-03T06:28:56Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ковальова О. С. Інноваційна технологія знезараження зеленого солоду з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів / О. С. Ковальова // Current issues of science and integrated technologies : the 1th International scientific and practical conference (Milan, January 10 -13, 2023). – Milan, Italy : International Science Group, 2023. – P. 702-704. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11793 | uk |
dc.identifier.isbn | ISBN – 979-8-88862-816-4 | - |
dc.identifier.uri | https://isg-konf.com/current-issues-of-science-and-integrated-technologies/ | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11793 | - |
dc.description.abstract | У зв’язку з довгою тривалістю процесу пророщування зерна, готовий солод має значне зараження мікрофлорою різної природи. Під час пророщування на зерно з повітря потрапляє багато мікроорганізмів, тому найбільш ефективно дезінфікувати солод безпосередньо перед дробленням. Для дезінфекції використовують, як класичні, так і інноваційні методи дезінфекції зеленого солоду. Було встановлено, що використання плазмохімічно активованих водних розчинів дозволяє покращити якість зеленого солоду за рахунок повного знезараження його від мікрофлори, яка значно знижує технологічні показники готового продукту. U zviazku z dovhoiu tryvalistiu protsesu proroshchuvannia zerna, hotovyi solod maie znachne zarazhennia mikrofloroiu riznoi pryrody. Pid chas proroshchuvannia na zerno z povitria potrapliaie bahato mikroorhanizmiv, tomu naibilsh efektyvno dezinfikuvaty solod bezposeredno pered droblenniam. Dlia dezinfektsii vykorystovuiut, yak klasychni, tak i innovatsiini metody dezinfektsii zelenoho solodu. Bulo vstanovleno, shcho vykorystannia plazmokhimichno aktyvovanykh vodnykh rozchyniv dozvoliaie pokrashchyty yakist zelenoho solodu za rakhunok povnoho znezarazhennia yoho vid mikroflory, yaka znachno znyzhuie tekhnolohichni pokaznyky hotovoho produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | International Science Group (isg-konf.co m). | uk |
dc.subject | зелений солод | uk |
dc.subject | green malt | uk |
dc.subject | знезараження | uk |
dc.subject | disinfection | uk |
dc.subject | плазмохімічна активація | uk |
dc.subject | plasma chemical activation | uk |
dc.subject | водні розчини | uk |
dc.subject | aqueous solutions | uk |
dc.title | Інноваційна технологія знезараження зеленого солоду з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів | uk |
dc.title.alternative | Innovative technology of disinfection of green malt using plasma-chemically activated aqueous solutions | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
dc.identifier.doi | https://doi.org/10.46299/ISG.2023.1.1 | - |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
135.Матеріали.pdf | 11,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.