Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Критерії свіжості кров’яної ковбасиЗажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Zazhars’ka, N. M.; Zazharskaya, N. N.; Самойленко, Юлія Володимирівна; Samoilenko, Yuliia; Samoilenko, Y. V.; Samoilenko, Y.; Гура, Анна Олександрівна; Gura, Anna
2018Використання настою гранату для подовження строку зберігання кров’яної ковбасиЗажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Самойленко, Юлія Володимирівна; Samoilenko, Yuliia; Горяєнова, Тетяна Олегівна; Horiaienova, Tetyana
2022-10Актуальність діагностики Listeria spp. у харчових продуктахБоровик, Ірина Володимирівна; Borovic, Irina; Borovik, Irina; Borovik, I.; Borovik, I. V.; Borovuk, I. V.; Borovik, Iryna; Зажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Zazhars’ka, N. M.; Zazharskaya, N. N.; Zazharskaya, N.; Zazharska, N. N.
2023-10Показники якості та безпечності збірного молокаЗажарська, Наталія Володимирівна; Zazharska, Natalia; Zazharska, Nataliia Volodymyrivna; Бібен, Іван Андрійович; Biben, I.; Biben, I. A.; Biben, Ivan; Зажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Zazhars’ka, N. M.; Zazharskaya, N. N.; Zazharskaya, N.; Zazharska, N. N.