Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1229
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛубинець, Тетяна Петрівна-
dc.contributor.authorLubinets, Tetiana-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.date.accessioned2019-04-16T08:08:40Z-
dc.date.available2019-04-16T08:08:40Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЛубенець Т.П. Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет/Т. П. Лубенець, С. Ю. Миколенко // Хранение и переработка зерна.- 2018.- № 3. -С. 32-34.uk
dc.identifier.issn2306-4498-
dc.identifier.urihttp://hipzmag.com/arhiv-zhurnalov/2018/zhurnal-hranenie-i-pererabotka-zerna-za-mart-2018/-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1229-
dc.description.abstractГалети є перспективним видом кондитерської продукції, які за рахунок зниженого вмісту вологи здатні зберігатися тривалий час, що сприяє ресурсозбереженню зернової сировини та розширює горизонти її застосування. Виробництво печива з використанням диспергованої зернової маси дозволяє розширити асортимент продуктів функціонального призначення. Аналіз отриманих даних показав, що кращими за структурними та органолептичними показниками якості володіли галети з диспергованою зерновою масою кукурудзи із додаванням куркуми, а використання заварки є доцільним технологічним прийомом у технології галет. Доведено, що використання диспергованої зернової маси кукурудзи дозволяє покращити якість галет та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів функціонального призначення.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherИА «АПК-Информ»uk
dc.subjectгалетиuk
dc.subjectgraveluk
dc.subjectдиспергована зернова масаuk
dc.subjectdispersed grainsuk
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectcornuk
dc.subjectзаваркаuk
dc.subjectbrewinguk
dc.subjectкуркумаuk
dc.subjectturmericuk
dc.titleВплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галетuk
dc.title.alternativeInfluence of the dispersed corn grain on the quality of the galeuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Лубенець Миколенко.pdf402,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.