Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1229
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лубинець, Тетяна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Lubinets, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-16T08:08:40Z | - |
dc.date.available | 2019-04-16T08:08:40Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Лубенець Т.П. Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет/Т. П. Лубенець, С. Ю. Миколенко // Хранение и переработка зерна.- 2018.- № 3. -С. 32-34. | uk |
dc.identifier.issn | 2306-4498 | - |
dc.identifier.uri | http://hipzmag.com/arhiv-zhurnalov/2018/zhurnal-hranenie-i-pererabotka-zerna-za-mart-2018/ | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1229 | - |
dc.description.abstract | Галети є перспективним видом кондитерської продукції, які за рахунок зниженого вмісту вологи здатні зберігатися тривалий час, що сприяє ресурсозбереженню зернової сировини та розширює горизонти її застосування. Виробництво печива з використанням диспергованої зернової маси дозволяє розширити асортимент продуктів функціонального призначення. Аналіз отриманих даних показав, що кращими за структурними та органолептичними показниками якості володіли галети з диспергованою зерновою масою кукурудзи із додаванням куркуми, а використання заварки є доцільним технологічним прийомом у технології галет. Доведено, що використання диспергованої зернової маси кукурудзи дозволяє покращити якість галет та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ИА «АПК-Информ» | uk |
dc.subject | галети | uk |
dc.subject | gravel | uk |
dc.subject | диспергована зернова маса | uk |
dc.subject | dispersed grains | uk |
dc.subject | кукурудза | uk |
dc.subject | corn | uk |
dc.subject | заварка | uk |
dc.subject | brewing | uk |
dc.subject | куркума | uk |
dc.subject | turmeric | uk |
dc.title | Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет | uk |
dc.title.alternative | Influence of the dispersed corn grain on the quality of the gale | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Лубенець Миколенко.pdf | 402,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.