Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12344
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дон, Аліна Владиславівна | - |
dc.contributor.author | Don, Alina Vladyslavivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-28T06:03:46Z | - |
dc.date.available | 2025-08-28T06:03:46Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Дон А. В. Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням борошна пшеничного екструдованого : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дон Аліна Владиславівна; наук. керівник Третишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12344 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12344 | - |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження є вивчення технології кексів з використанням екструдованого пшеничного хлібопекарського борошна вищого ґатунку. Предметом дослідження є ЕПБ, отримане інтенсивним гідротермічним впливом на борошно пшеничне хлібопекарське вищого ґатунку. Метою роботи є розробка технології виробництва кексів з використанням сировини, що містить крохмаль, що дозволяє інтенсифікувати традиційні технології, розширити асортимент і підвищити якість виробів. Obiektom doslidzhennia ye vyvchennia tekhnolohii keksiv z vykorystanniam ekstrudovanoho pshenychnoho khlibopekarskoho boroshna vyshchoho gatunku. Predmetom doslidzhennia ye EPB, otrymane intensyvnym hidrotermichnym vplyvom na boroshno pshenychne khlibopekarske vyshchoho gatunku. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva keksiv z vykorystanniam syrovyny, shcho mistyt krokhmal, shcho dozvoliaie intensyfikuvaty tradytsiini tekhnolohii, rozshyryty asortyment i pidvyshchyty yakist vyrobiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | кекси | uk |
dc.subject | keksy | uk |
dc.subject | екструдоване борошно | uk |
dc.subject | ekstrudovane boroshno | uk |
dc.subject | пшеничне борошно | uk |
dc.subject | pshenychne boroshno | uk |
dc.subject | кислотність | uk |
dc.subject | kyslotnist | uk |
dc.subject | готовий виріб | uk |
dc.subject | hotovyi vyrib | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням борошна пшеничного екструдованого | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksiv z dodavanniam boroshna pshenychnoho ekstrudovanoho | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дон А. В..pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.