Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12363
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Каралаш, Аліна Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Karalash, Alina Vitaliivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-29T08:07:30Z | - |
dc.date.available | 2025-08-29T08:07:30Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Каралаш А. В. Обґрунтування технології виробництва печива цукрового збагаченого продуктами переробки горіхів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Каралаш Аліна Віталіївна; наук. керівник Калина Вікторія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12363 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12363 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі розглянуто розробку рецептури та технології цукрового печива з додаванням фундука та волоського горіха. Обґрунтовано вибір горіхової сировини як джерела біологічно цінних речовин. Проведено експериментальні дослідження впливу її дозування на органолептичні, фізико-хімічні та технологічні показники готових виробів. Запропоновано оптимальний варіант рецептури, що забезпечує покращення харчової цінності й смакових властивостей продукції. Також розглянуто питання охорони праці та утилізації відходів у процесі виробництва. U kvalifikatsiinii roboti rozghlianuto rozrobku retseptury ta tekhnolohii tsukrovoho pechyva z dodavanniam funduka ta voloskoho horikha. Obgruntovano vybir horikhovoi syrovyny yak dzherela biolohichno tsinnykh rechovyn. Provedeno eksperymentalni doslidzhennia vplyvu yii dozuvannia na orhanoleptychni, fizyko-khimichni ta tekhnolohichni pokaznyky hotovykh vyrobiv. Zaproponovano optymalnyi variant retseptury, shcho zabezpechuie pokrashchennia kharchovoi tsinnosti y smakovykh vlastyvostei produktsii. Takozh rozghlianuto pytannia okhorony pratsi ta utylizatsii vidkhodiv u protsesi vyrobnytstva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | цукрове печиво | uk |
dc.subject | tsukrove pechyvo | uk |
dc.subject | фундук | uk |
dc.subject | funduk | uk |
dc.subject | волоський горіх | uk |
dc.subject | voloskyi horikh | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | orhanoleptychni pokaznyky | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва печива цукрового збагаченого продуктами переробки горіхів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva tsukrovoho zbahachenoho produktamy pererobky horikhiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Каралаш А. В..pdf | 1,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.