Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12363
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаралаш, Аліна Віталіївна-
dc.contributor.authorKaralash, Alina Vitaliivna-
dc.date.accessioned2025-08-29T08:07:30Z-
dc.date.available2025-08-29T08:07:30Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКаралаш А. В. Обґрунтування технології виробництва печива цукрового збагаченого продуктами переробки горіхів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Каралаш Аліна Віталіївна; наук. керівник Калина Вікторія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12363uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12363-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто розробку рецептури та технології цукрового печива з додаванням фундука та волоського горіха. Обґрунтовано вибір горіхової сировини як джерела біологічно цінних речовин. Проведено експериментальні дослідження впливу її дозування на органолептичні, фізико-хімічні та технологічні показники готових виробів. Запропоновано оптимальний варіант рецептури, що забезпечує покращення харчової цінності й смакових властивостей продукції. Також розглянуто питання охорони праці та утилізації відходів у процесі виробництва. U kvalifikatsiinii roboti rozghlianuto rozrobku retseptury ta tekhnolohii tsukrovoho pechyva z dodavanniam funduka ta voloskoho horikha. Obgruntovano vybir horikhovoi syrovyny yak dzherela biolohichno tsinnykh rechovyn. Provedeno eksperymentalni doslidzhennia vplyvu yii dozuvannia na orhanoleptychni, fizyko-khimichni ta tekhnolohichni pokaznyky hotovykh vyrobiv. Zaproponovano optymalnyi variant retseptury, shcho zabezpechuie pokrashchennia kharchovoi tsinnosti y smakovykh vlastyvostei produktsii. Takozh rozghlianuto pytannia okhorony pratsi ta utylizatsii vidkhodiv u protsesi vyrobnytstva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectцукрове печивоuk
dc.subjecttsukrove pechyvouk
dc.subjectфундукuk
dc.subjectfundukuk
dc.subjectволоський горіхuk
dc.subjectvoloskyi horikhuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectkondyterski vyrobyuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectorhanoleptychni pokaznykyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва печива цукрового збагаченого продуктами переробки горіхівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva tsukrovoho zbahachenoho produktamy pererobky horikhivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каралаш А. В..pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.