Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12429
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКобець, Руслан Юрійович-
dc.contributor.authorKobets, Ruslan Yuriiovych-
dc.date.accessioned2025-09-03T09:43:41Z-
dc.date.available2025-09-03T09:43:41Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКобець Р. Ю. Технологія виробництва яловичини в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кобець Руслан Юрійович ; наук. керівник Черненко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2025. – 51 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12429.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12429-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі представлено результати аналізу структури стада умов годівлі, утримання, вирощування молодняку, технології виробництва яловичини у ТОВ МВК «Єатеринославський». Встановлено, що індивідуальне утримання телят в молочний період та груповим способом на вирощуванні та відгодівлі сприяє реалізації генетичного потенціалу до високих середньодобових та абсолютних приростів. Проаналізовано технологію виробництва яловичини. Виявлено резерви удосконалення у сфері використання ефективних типів відгодівлі бугайців для підвищення м'ясної продуктивності. The work is completed on 51 pages, contains 5 sections, 4 tables, 15 figures, 20 used literary sources. The content of the work is set out in the introduction, literature review, material, conditions and methods of work, research results, environmental protection and labor protection measures are presented. The qualification work presents the results of the analysis of the herd structure, feeding conditions, maintenance, raising young animals, and beef production technology at LLC MVK "Eaterynoslavsky". It was established that individual keeping of calves during the milking period and group keeping during growing and fattening contributes to the realization of genetic potential to high average daily and absolute gains. The technology of beef production was analyzed. Reserves for improvement in the use of effective types of fattening of bulls to increase meat productivity were identified.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectприрости живої масиuk
dc.subjectlive weight gainuk
dc.subjectвирощування молоднякуuk
dc.subjectraising young animalsuk
dc.subjectгодівляuk
dc.subjectfeedinguk
dc.subjectутриманняuk
dc.subjectmaintenanceuk
dc.titleТехнологія виробництва яловичини в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva yalovychyny v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochno-vyrobnychyi kompleks «Iekaterynoslavskyi» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кобець Р. Ю..pdf863 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.