Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12470
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСохач, Альона Євгеніївна-
dc.contributor.authorSokhach, Alona Yevheniivna-
dc.date.accessioned2025-09-08T11:09:31Z-
dc.date.available2025-09-08T11:09:31Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСохач А. Є. Технологічні особливості вирощування молодняку свиней у фермерському господарстві «Юран» Самарівського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Сохач Альона Євгеніївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 47 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12470.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12470-
dc.description.abstractВиконана робота має 47 сторінок тексту, 8 таблиць та 3 рисунки. Кількість проаналізованих джерел – 44. В роботі наведено технологічні особливості вирощування і відгодівлі поросят в господарстві «Юран», яке є звичайним товарним підприємством без власного цеху відтворення. Проаналізовано умови утримання, годівля, догляд за молодняком, а також показники їх інтенсивного росту залежно від генотипу. Крім того, наведено аналіз відгодівельних та забійних якостей молодняку та морфологічні відмінності їх туш. Тhe work consists of 48 pages of text, 12 tables and 4 figures. The number of analyzed sources is 35. The work presents the technological features of growing and fattening piglets at the «Yuran farm», which is an ordinary commodity enterprise without its own reproduction workshop. The conditions of keeping, feeding, care of young animals, as well as indicators of their intensive growth depending on the genotype, are analyzed. In addition, an analysis of the fattening and slaughter qualities of young animals and morphological differences of their carcasses is provided.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectсклад тушuk
dc.subjectcarcass compositionuk
dc.subjectособливості вирощуванняuk
dc.subjectfeatures of growinguk
dc.subjectпоросятаuk
dc.subjectpigletsuk
dc.subjectжива масаuk
dc.subjectlive weightuk
dc.subjectзабійні якостіuk
dc.subjectslaughter qualitiesuk
dc.titleТехнологічні особливості вирощування молодняку свиней у фермерському господарстві «Юран» Самарівського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohichni osoblyvosti vyroshchuvannia molodniaku svynei u fermerskomu hospodarstvi «Iuran» Samarivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сохач А. Є..pdf708,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.