Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12554
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKhalak, Victor-
dc.contributor.authorХалак, Віктор-
dc.contributor.authorHorchanok, Anna-
dc.contributor.authorHorchanok, A.-
dc.contributor.authorHorchanok, A. V.-
dc.contributor.authorGorchanok, A. V.-
dc.contributor.authorГорчанок, Анна Володимирівна-
dc.contributor.authorLytvyschenko, L.-
dc.contributor.authorLitvischenko, L. O.-
dc.contributor.authorLitvischenko, Lіudmyla-
dc.contributor.authorLytvyschenko, L. O.-
dc.contributor.authorLytvyshchenko, L.-
dc.contributor.authorLytvyschenko, Lyudmila-
dc.contributor.authorLytvyshchenko, Lyudmyla-
dc.contributor.authorLytvyshchenko, L. О.-
dc.contributor.authorЛитвищенко, Людмила Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-09-15T11:47:44Z-
dc.date.available2025-09-15T11:47:44Z-
dc.date.issued2022-05-
dc.identifier.citationKhalak V. Fattening and meat qualities of foreign origin young pigs / V. Khalak, A. Hochanok, L. Lytvyshchenko // Теоретичні та практичні питання аграрної науки = Theoretical and Applied issues of Agricultural Sciences : матеріали Міжнар.наук.-практ. конф. до 100-річчя ДДАЕУ ( Дніпро, 18 трав. 2022 р. ) : у 2 ч. / за заг. ред. А. С. Кобця / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2022. – Ч. 1. – С. 183-187. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12554.uk
dc.identifier.urihttps://drive.google.com/file/d/1te2UciAp-M_e3B5llQYmIJuZSk09fIBh/view-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12554-
dc.descriptionГорчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477 Литвищенко Людмила Олександрівна http://orcid.org/0000-0002-4239-5405uk
dc.description.abstractThe study evaluated fattening and meat qualities of Large White young pigs of English and Hungarian origin. Significant differences were found in average daily gain and age of reaching 100 kg live weight, while carcass length and fat thickness varied slightly. The results indicate that pigs of English origin demonstrated higher productivity and better economic efficiency, making them more promising for improving pork production. У дослідженні оцінено відгодівельні та м’ясні якості молодняку свиней великої білої породи англійського та угорського походження. Встановлено суттєві відмінності за середньодобовими приростами та віком досягнення 100 кг живої маси, тоді як довжина туші та товщина шпику коливались незначно. Результати свідчать, що свині англійського походження характеризуються вищою продуктивністю та кращою економічною ефективністю, що робить їх більш перспективними для підвищення виробництва свинини.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectpigsuk
dc.subjectсвиніuk
dc.subjectfattening qualitiesuk
dc.subjectвідгодівельні якостіuk
dc.subjectmeat productivityuk
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk
dc.subjecteconomic efficiencyuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.titleFattening and meat qualities of foreign origin young pigsuk
dc.title.alternativeВідгодівельні та м’ясні якості молодняку свиней іноземного походженняuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22_Теоретичні та практичні питання аграрної науки_частина 1-183-187.pdf245,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.