Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1255
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Куянов, Юрій Юрійович | - |
dc.contributor.author | Kuyanov, Yuriy | - |
dc.contributor.author | Бєліков, Євген Іванович | - |
dc.contributor.author | Byelikov, Yevhen | - |
dc.contributor.author | Тимчак, Дмитро Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tymchak, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Shevchenko, Viktoriya | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-18T11:31:18Z | - |
dc.date.available | 2019-04-18T11:31:18Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Перспективи використання вітчизняних сортів розлусної кукурудзи для отримання "зірваних" зерен шляхом нвч-випромінювання / С.Ю. Миколенко, Ю.Ю. Куянов, Є. І. Бєліков [та ін.] // Інноваційний розвиток харчової індустрії: збірник наук. праць за матер. V Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Київ, 14 грудня 2017 р.). – Київ. - 2017. - С. 87-89.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1255 | uk |
dc.identifier.uri | https://drive.google.com/file/d/1Y-4iQmvzKARVFezn3EzginaexPx0GvL_/view | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1255 | - |
dc.description.abstract | Теоретичні механізми процесу «зривання» зерна сьогодні знаходяться у центрі уваги науковців в звязку із перспективами впровадження ресурсозберігаючих підходів у харчових технологіях. Серед відомих способів виробництва «зірваних» зерен кукурудзи найбільш перспективним є обробка НВЧ-випромінюванням (електромагнітне поле надвисокої частоти), що дозволяє не лише суттєво скоротити технологічний процес, зменшити енергетичні витрати, але й уникнути утворення небажаних побічних продуктів при отриманні продукту з високими органолептичними характеристиками. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Інститут продовольчих ресурсів НААН | uk |
dc.subject | снеки | uk |
dc.subject | snack | uk |
dc.subject | попкорн | uk |
dc.subject | popcorn | uk |
dc.subject | сорти кукурудзи | uk |
dc.subject | varieties of corn | uk |
dc.title | Перспективи використання вітчизняних сортів розлусної кукурудзи для отримання "зірваних" зерен шляхом нвч-випромінювання | uk |
dc.title.alternative | Perspectives of the use of domestic varieties of cereal maize to produce "disrupted" grains by NWG radiation | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перспективи використання вітчизняних.pdf | 7,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.