Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1260Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
| dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
| dc.contributor.author | Гезь, Яна Василівна | - |
| dc.contributor.author | Hezʹ, Yana | - |
| dc.date.accessioned | 2019-04-22T08:31:51Z | - |
| dc.date.available | 2019-04-22T08:31:51Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Сучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировини/ С. Ю. Миколенко ,Я. В. Гезь // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матер. другої міжнар. наук.-практ. конф.(м. Харків – Мелітополь – Кирилівка, 5–7 вересня 2017 р.). Харків – Мелітополь – Кирилівка. - 2017. - С. 265-266.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1260 | uk |
| dc.identifier.uri | http://www.hduht.edu.ua/images/hduht/nauka/conf/2017/zbirn_k_5.9.17.pdf | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1260 | - |
| dc.description.sponsorship | Виконано за підтримки гранту №0116U007412 | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Таврійський державний агротехнологічний університет | uk |
| dc.subject | шрот гарбузового насіння | uk |
| dc.subject | shrimp pumpkin seeds | uk |
| dc.subject | екопродукція | uk |
| dc.subject | eco products | uk |
| dc.subject | спельта | uk |
| dc.subject | spelled | uk |
| dc.subject | хліб | uk |
| dc.subject | bread | uk |
| dc.title | Сучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировини | uk |
| dc.title.alternative | Modern approaches to the resource-saving use of plant raw materials | uk |
| dc.type | Article | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сучасні підходи до....pdf | 736,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
