Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12612| Title: | Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням сухих яйцепродуктів |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv kondyterskykh boroshnianykh z dodavanniam sukhykh yaitseproduktiv |
| Authors: | Криштофор, Вікторія Олександрівна Kryshtofor, Viktoriia Oleksandrivna |
| Keywords: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby сухі яйцепродукти sukhi yaitseprodukty рецептура retseptura технологія виробництва tekhnolohiia vyrobnytstva якість виробів yakist vyrobiv реологічні властивості reolohichni vlastyvosti |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Криштофор В. О. Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням сухих яйцепродуктів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Криштофор Вікторія Олександрівна; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12612 |
| Abstract: | У дипломній роботі досліджено вплив сухих яйцепродуктів на технологічні властивості тіста та якість борошняних кондитерських виробів. Проведено експериментальне обґрунтування доцільності використання сухих яєчних продуктів як альтернативи свіжим яйцям у рецептурі. Вивчено їх вплив на структуру, реологічні характеристики, органолептичні властивості та терміни зберігання готових виробів. Запропоновано оптимальне співвідношення інгредієнтів для забезпечення стабільної якості продукції, покращення її споживчих характеристик та подовження терміну придатності. Отримані результати можуть бути використані в промисловому виробництві борошняних кондитерських виробів. U dyplomnii roboti doslidzheno vplyv sukhykh yaitseproduktiv na tekhnolohichni vlastyvosti tista ta yakist boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. Provedeno eksperymentalne obgruntuvannia dotsilnosti vykorystannia sukhykh yaiechnykh produktiv yak alternatyvy svizhym yaitsiam u retsepturi. Vyvcheno yikh vplyv na strukturu, reolohichni kharakterystyky, orhanoleptychni vlastyvosti ta terminy zberihannia hotovykh vyrobiv. Zaproponovano optymalne spivvidnoshennia inhrediientiv dlia zabezpechennia stabilnoi yakosti produktsii, pokrashchennia yii spozhyvchykh kharakterystyk ta podovzhennia terminu prydatnosti. Otrymani rezultaty mozhut buty vykorystani v promyslovomu vyrobnytstvi boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12612 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Криштофор В. О..pdf | 1,29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
