Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Федоренко, Дар’я Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Fedorenko, Daria Oleksandrivna | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-29T06:47:50Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-29T06:47:50Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Федоренко Д. О. Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полби : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Федоренко Дар’я Олександрівна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637 | - |
| dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва борошняних кондитерських виробів із додаванням зерна полби. Предмет дослідження – зв’язок технологічних властивостей пшеничного та полб’яного борошна, а також технологічних параметрів процесу з якісними показниками печива. Метою даної роботи є розробка рецептур та оцінка якості борошняних кондитерських виробів із заміною частини пшеничного борошна на полб’яне. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz dodavanniam zerna polby. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh vlastyvostei pshenychnoho ta polbianoho boroshna, a takozh tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy pechyva. Metoiu danoi roboty ye rozrobka retseptur ta otsinka yakosti boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz zaminoiu chastyny pshenychnoho boroshna na polbiane. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | кондитерські вироби | uk |
| dc.subject | kondyterski vyroby | uk |
| dc.subject | полба | uk |
| dc.subject | polba | uk |
| dc.subject | борошно | uk |
| dc.subject | boroshno | uk |
| dc.subject | кислотність | uk |
| dc.subject | kyslotnist | uk |
| dc.subject | печиво | uk |
| dc.subject | pechyvo | uk |
| dc.subject | пшениця | uk |
| dc.subject | pshenytsia | uk |
| dc.subject | харчові волокна | uk |
| dc.subject | kharchovi volokna | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полби | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv kondyterskykh boroshnianykh z dodavanniam boroshna polby | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Федоренко Д. О..pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
