Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедоренко, Дар’я Олександрівна-
dc.contributor.authorFedorenko, Daria Oleksandrivna-
dc.date.accessioned2025-09-29T06:47:50Z-
dc.date.available2025-09-29T06:47:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФедоренко Д. О. Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полби : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Федоренко Дар’я Олександрівна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва борошняних кондитерських виробів із додаванням зерна полби. Предмет дослідження – зв’язок технологічних властивостей пшеничного та полб’яного борошна, а також технологічних параметрів процесу з якісними показниками печива. Метою даної роботи є розробка рецептур та оцінка якості борошняних кондитерських виробів із заміною частини пшеничного борошна на полб’яне. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz dodavanniam zerna polby. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh vlastyvostei pshenychnoho ta polbianoho boroshna, a takozh tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy pechyva. Metoiu danoi roboty ye rozrobka retseptur ta otsinka yakosti boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz zaminoiu chastyny pshenychnoho boroshna na polbiane.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectkondyterski vyrobyuk
dc.subjectполбаuk
dc.subjectpolbauk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectкислотністьuk
dc.subjectkyslotnistuk
dc.subjectпечивоuk
dc.subjectpechyvouk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полбиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv kondyterskykh boroshnianykh z dodavanniam boroshna polbyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федоренко Д. О..pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.