Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12671
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалініченко, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Nataliia Serhiivna-
dc.date.accessioned2025-10-02T09:40:28Z-
dc.date.available2025-10-02T09:40:28Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКалініченко Н. С. Обґрунтування технології виробництва делікатесів з м’яса курки : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Калініченко Наталія Сергіївна ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12671uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12671-
dc.description.abstractУ представленій роботі висвітлено стратегії виробництва делікатесів із м’яса курки. Особливу увагу приділено продуктам з м’яса курки гарячого копчення. Проведено аналіз асортименту делікатесів з м’яса курки, які реалізують у м. Дніпро. У рамках експериментальної частини розроблено п’ять дослідних зразків грудки курячої гарячого копчення із використанням різних видів щепи. Найвищі оцінки одержали зразки із використанням дубової та букової щепи. Найменша прогнозована собівартість була у дослідного зразка №5 (із використанням букової щепи), який рекомендовано до подальших досліджень та впровадження у виробництво. U predstavlenii roboti vysvitleno stratehii vyrobnytstva delikatesiv iz miasa kurky. Osoblyvu uvahu prydileno produktam z miasa kurky hariachoho kopchennia. Provedeno analiz asortymentu delikatesiv z miasa kurky, yaki realizuiut u m. Dnipro. U ramkakh eksperymentalnoi chastyny rozrobleno piat doslidnykh zrazkiv hrudky kuriachoi hariachoho kopchennia iz vykorystanniam riznykh vydiv shchepy. Naivyshchi otsinky oderzhaly zrazky iz vykorystanniam dubovoi ta bukovoi shchepy. Naimensha prohnozovana sobivartist bula u doslidnoho zrazka №5 (iz vykorystanniam bukovoi shchepy), yakyi rekomendovano do podalshykh doslidzhen ta vprovadzhennia u vyrobnytstvo.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкурятинаuk
dc.subjectkuriatynauk
dc.subjectделікатеси м’ясніuk
dc.subjectdelikatesy miasniuk
dc.subjectщепаuk
dc.subjectshchepauk
dc.subjectорганолептичні показники якостіuk
dc.subjectorhanoleptychni pokaznyky yakostiuk
dc.subjectгаряче копченняuk
dc.subjecthariache kopchenniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва делікатесів з м’яса куркиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva delikatesiv z miasa kurkyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Калініченко Н. С..pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.