Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПауль, Анна Сергіївна-
dc.contributor.authorPaul, Anna Serhiivna-
dc.date.accessioned2025-10-06T09:38:34Z-
dc.date.available2025-10-06T09:38:34Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПауль А. С. Обґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Пауль Анна Сергіївна ; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689-
dc.description.abstractУ дипломній роботі обґрунтовано технологію виробництва вафельних виробів із використанням комплексних поліпшувачів, які сприяють покращенню якості готової продукції, подовженню терміну зберігання та стабілізації структурно-реологічних властивостей. Досліджено вплив різних видів поліпшувачів на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники вафельної продукції. Проведено відбір оптимального складу рецептурної суміші з урахуванням харчової цінності, споживчих властивостей та економічної ефективності. Визначено раціональні технологічні параметри виготовлення вафель, що забезпечують високу якість продукції з урахуванням сучасних вимог ринку та споживача. U dyplomnii roboti obgruntovano tekhnolohiiu vyrobnytstva vafelnykh vyrobiv iz vykorystanniam kompleksnykh polipshuvachiv, yaki spryiaiut pokrashchenniu yakosti hotovoi produktsii, podovzhenniu terminu zberihannia ta stabilizatsii strukturno-reolohichnykh vlastyvostei. Doslidzheno vplyv riznykh vydiv polipshuvachiv na fizyko-khimichni, orhanoleptychni ta mikrobiolohichni pokaznyky vafelnoi produktsii. Provedeno vidbir optymalnoho skladu retsepturnoi sumishi z urakhuvanniam kharchovoi tsinnosti, spozhyvchykh vlastyvostei ta ekonomichnoi efektyvnosti. Vyznacheno ratsionalni tekhnolohichni parametry vyhotovlennia vafel, shcho zabezpechuiut vysoku yakist produktsii z urakhuvanniam suchasnykh vymoh rynku ta spozhyvacha.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectвафельні виробиuk
dc.subjectvafelni vyrobyuk
dc.subjectкомплексні поліпшувачіuk
dc.subjectkompleksni polipshuvachiuk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectkharchova tsinnistuk
dc.subjectготова продукціяuk
dc.subjecthotova produktsiiauk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectorhanoleptychni pokaznykyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobiv vafelnykh iz zastosuvanniam kompleksnykh polipshuvachivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пауль А. С..pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.