Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Пауль, Анна Сергіївна | - |
| dc.contributor.author | Paul, Anna Serhiivna | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-06T09:38:34Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-06T09:38:34Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Пауль А. С. Обґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Пауль Анна Сергіївна ; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689 | - |
| dc.description.abstract | У дипломній роботі обґрунтовано технологію виробництва вафельних виробів із використанням комплексних поліпшувачів, які сприяють покращенню якості готової продукції, подовженню терміну зберігання та стабілізації структурно-реологічних властивостей. Досліджено вплив різних видів поліпшувачів на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники вафельної продукції. Проведено відбір оптимального складу рецептурної суміші з урахуванням харчової цінності, споживчих властивостей та економічної ефективності. Визначено раціональні технологічні параметри виготовлення вафель, що забезпечують високу якість продукції з урахуванням сучасних вимог ринку та споживача. U dyplomnii roboti obgruntovano tekhnolohiiu vyrobnytstva vafelnykh vyrobiv iz vykorystanniam kompleksnykh polipshuvachiv, yaki spryiaiut pokrashchenniu yakosti hotovoi produktsii, podovzhenniu terminu zberihannia ta stabilizatsii strukturno-reolohichnykh vlastyvostei. Doslidzheno vplyv riznykh vydiv polipshuvachiv na fizyko-khimichni, orhanoleptychni ta mikrobiolohichni pokaznyky vafelnoi produktsii. Provedeno vidbir optymalnoho skladu retsepturnoi sumishi z urakhuvanniam kharchovoi tsinnosti, spozhyvchykh vlastyvostei ta ekonomichnoi efektyvnosti. Vyznacheno ratsionalni tekhnolohichni parametry vyhotovlennia vafel, shcho zabezpechuiut vysoku yakist produktsii z urakhuvanniam suchasnykh vymoh rynku ta spozhyvacha. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | вафельні вироби | uk |
| dc.subject | vafelni vyroby | uk |
| dc.subject | комплексні поліпшувачі | uk |
| dc.subject | kompleksni polipshuvachi | uk |
| dc.subject | харчова цінність | uk |
| dc.subject | kharchova tsinnist | uk |
| dc.subject | готова продукція | uk |
| dc.subject | hotova produktsiia | uk |
| dc.subject | органолептичні показники | uk |
| dc.subject | orhanoleptychni pokaznyky | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачів | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobiv vafelnykh iz zastosuvanniam kompleksnykh polipshuvachiv | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пауль А. С..pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
