Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12690Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Попова, Христина Олегівна | - |
| dc.contributor.author | Popova, Khrystyna Olehivna | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-06T10:42:37Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-06T10:42:37Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Попова Х. О. Обґрунтування технології виробництва олії кунжутної : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Попова Христина Олегівна; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12690 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12690 | - |
| dc.description.abstract | Метою даного дослідження є розробка технологічного процесу виробництва кунжутної олії на прикладі діяльності закритого акціонерного товариства «Олейна». Об'єктом вивчення виступає технологія виготовлення кунжутної олії, а предметом – органолептичні характеристики та фізико-хімічні показники якості кінцевого продукту. Кунжутна олія є не лише смачним і корисним харчовим продуктом, але й досить доступним, з широким спектром застосування у кулінарії та медицині. Її колір варіюється від світло-коричневого до насиченого темно-червонувато-коричневого відтінку, що залежить від ступеня обсмаження насіння, а смак і аромат мають приємні, різноманітні нюанси. Metoiu danoho doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva kunzhutnoi olii na prykladi diialnosti zakrytoho aktsionernoho tovarystva «Oleina». Obiektom vyvchennia vystupaie tekhnolohiia vyhotovlennia kunzhutnoi olii, a predmetom – orhanoleptychni kharakterystyky ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti kintsevoho produktu. Kunzhutna oliia ye ne lyshe smachnym i korysnym kharchovym produktom, ale y dosyt dostupnym, z shyrokym spektrom zastosuvannia u kulinarii ta medytsyni. Yii kolir variiuietsia vid svitlo-korychnevoho do nasychenoho temno-chervonuvato-korychnevoho vidtinku, shcho zalezhyt vid stupenia obsmazhennia nasinnia, a smak i aromat maiut pryiemni, riznomanitni niuansy. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | рослині жири | uk |
| dc.subject | roslyni zhyry | uk |
| dc.subject | кунжутна олія | uk |
| dc.subject | kunzhutna oliia | uk |
| dc.subject | технології виробництва | uk |
| dc.subject | tekhnolohii vyrobnytstva | uk |
| dc.subject | акціонерне товариство «Олейна» | uk |
| dc.subject | aktsionerne tovarystvo «Oleina» | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробництва олії кунжутної | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva olii kunzhutnoi | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Попова Х. О..pdf | 812,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
