Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1328
Назва: Залежність молочної продуктивності корів голштинської породи від їх лінійного походження
Інші назви: Dependence of dairy productivity of cows of golshtinsky breed from their linear origin
Автори: Пришедько, Володимир Михайлович
Pryshedko, Vladimir M.
Pryshedko, V. M.
Pryshedko, V.
Prishedko, V.
Гуляк, Альона Володимирівна
Gulak, Aliona
Ключові слова: вміст жиру в молоці
fat content in milk
корови голштинської породи
holstein cows
лінійне походження
linear origin
прив’язне утримання
tethered content
надій
milk yield
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Пришедько В. М. Залежність молочної продуктивності корів голштинської породи від їх лінійного походження / В. М. Пришедько, А. В. Гуляк // Молодий вчений. – 2018. – № 4. – С. 193-195. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1328.
Короткий огляд (реферат): Досліджено показники молочної продуктивності корів голштинської породи за прив’язного утримання та їх зв’язок з походженням тварин. Встановлено, що найбільш високопродуктивними були корови з лінії Старбака, які переважали ровесниць інших ліній за надоєм за першу лактацію з різницею в межах 545-1460 кг, за другу – 435-1195 кг та третю – 705-1685 кг. Найбільший вміст жиру в молоці протягом всіх трьох лактацій мали корови з лінії Монтфреча. За цією ознакою вони переважили ровесниць з інших ліній за першу лактацію на 0,1-0,4%, другу та третю – на 0,1-0,2%. Проте, вони мали найменший надій та вихід молочного жиру порівняно з ровесницями. The indicators of the dairy productivity of holstein cows under conditions of tethered content and their relation to the origin of animals were studied. It was found that the cows from the Starbuck line were the most highly productive, which prevailed for other lactation lines for the first lactation with a difference in the range of 545-1460 kg, for the second - 435-1195 kg and the third - 705-1685 kg. The greatest fat content in milk during all three lactations was from the cows from the Montfrecha line. On this basis, they over-represented peers from other lines for the first lactation by 0,1-0,4%, the second and third - by 0,1-0,2%. However, they had the least milk yield and milk fat yield compared to the same age.
Опис: Пришедько Володимир Михайлович https://orcid.org/0000-0002-7324-5485
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://molodyvcheny.in.ua/files/journal/2018/4/45.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1328
ISSN: 2304-5809 Print
2313-2167 Online
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Пришедько, Гуляк.pdf547 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.