Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1573
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОріщук, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorOrishchuk, O. S.-
dc.contributor.authorOrishchuk, O.-
dc.contributor.authorOrishchuk, Oksana-
dc.contributor.authorЦап, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorTsap, S.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana-
dc.contributor.authorTsap, S. V.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana V.-
dc.date.accessioned2019-09-10T11:39:07Z-
dc.date.available2019-09-10T11:39:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОріщук О. С. Пробіотична добавка на основі дріжджів, як необхідна складова при сучасних технологіях годівлі птиці / О. С. Оріщук, С. В. Цап // Теорія і практика розвитку вівчарства України в умовах євроінтеграції : матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф. (Дніпро, 23-24 трав. 2019 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2019. – С. 131-133. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1573.uk
dc.identifier.urihttps://drive.google.com/file/d/1FE9iIwj90elj0r9_9yrxNX5wLIovWMfW/view-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1573-
dc.descriptionОріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949хuk
dc.description.abstractДосліджено вплив використання сухих дріжджів у раціонах курей-несучок на продуктивність та якісні показники яєць. Встановлено, що використання дріжджів сприяло підвищенню продуктивності птиці на 3,7- 6,6 %, збільшенню маси яєць на 0,95-1,1 %. Исследовано влияние использования сухих дрожжей в рационах кур-несушек на производительность и качественные показатели яиц. Установлено, что использование дрожжей способствовало повышению продуктивности птицы на 3,7- 6,6%, увеличению массы яиц на 0,95-1,1%. The influence of dry yeast in ration of chicken-bearers on the productivity and qualitative indices of eggs was investigated. It was established that the use of yeast contributed to an increase in the productivity of poultry by 3,7-6,6 %, an increase in the weight of eggs by 0,95-1,1 %.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectамінокислотиuk
dc.subjectamino acidsuk
dc.subjectптицяuk
dc.subjectpoultryuk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectfeeduk
dc.subjectдріжджіuk
dc.subjectyeastuk
dc.subjectраціонuk
dc.subjectdietuk
dc.subjectпротеїнuk
dc.subjectproteinuk
dc.titleПробіотична добавка на основі дріжджів, як необхідна складова при сучасних технологіях годівлі птиціuk
dc.title.alternativeПробиотические добавки на основе дрожжей, как необходимой составляющей при современных технологиях кормления птицыuk
dc.title.alternativeProbiotic added on the basis of drives, as a necessary composition in the contemporary technologies of human human beingsuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf676,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.