Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2204
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезус, Роман Миколайович-
dc.contributor.authorBezus, Roman-
dc.contributor.authorБойко, А. В.-
dc.contributor.authorBoyko, A.-
dc.date.accessioned2020-05-15T17:14:31Z-
dc.date.available2020-05-15T17:14:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБезус Р. М. Діагностика ресурсного потенціалу органічного агровиробництва / Р. М. Безус, А. В. Бойко // Вісник ДДАЕУ. – 2015. – № 1. – С. 47-52. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2204uk
dc.identifier.urihttp://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/567-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2204-
dc.description.abstractРозглянуто види ресурсів, які є складовими ресурсного потенціалу підприємств з виробництва органічної продукції. Акцентовано увагу на таких специфічних ресурсах, як земельні, біологічні та природно-кліматичні, тобто притаманних передусім органічному агровиробництву. Наведено схему оцінки та запропоновано підхід до оцінки рівня ресурсного потенціалу підприємства з виробництва органічної продукції на основі складових показників фактичного рівня ресурсного потенціалу. The article considers the types of resources that are part of the resource potential of the companies producing organic products. In the article it was considered the specific resources that are inherent above all to the organic agricultural production as land, biological, and climatic resources. Authors propose an assessment scheme of resource potential enterprises for the production of organic products. It was proposed an approach to assessing the level of enterprise resource potential of organic production based on component indicators actual level of resource potential.Results of the study of the characteristics and key features of organic production of agricultural products in Ukraine, issues and resources for transition from traditional to organic land gives grounds for concluding that the changing the structure of the available production resources can improve the efficiency of the producers of organic products and, eventually, fully realize their potentials. Given the characteristics of the main economic resources in agriculture inUkrainecan be concluded that such changes require an improvement the business planning, innovation, increasing the motivation of participants of production, changes in crop varieties and breeds of livestock.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectресурсиuk
dc.subjectresourcesuk
dc.subjectресурсний потенціалuk
dc.subjectresource potentialuk
dc.subjectорганічне агровиробництвоuk
dc.subjectorganic agricultural productionuk
dc.subjectдіагностикаuk
dc.subjectdiagnosticsuk
dc.subjectстійкістьuk
dc.subjectresilienceuk
dc.subjectаграрний секторuk
dc.subjectagricultureuk
dc.subjectекономіка Україниuk
dc.subjectthe economy of Ukraineuk
dc.titleДіагностика ресурсного потенціалу органічного агровиробництваuk
dc.title.alternativeDiagnosis of resource potential in organic farminguk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
567-Article Text-1155-1-10-20150521.pdf512,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.