Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2299
Назва: Динаміка маси зерна та вмісту білкових сполук залежно від фази розвитку і тривалості перестоювання посівів пшениці озимої
Інші назви: Dynamics of grain weight and protein content depending on the phase of development and duration of stagnation of winter wheat crops
Автори: Конопльова, Євгенія Леонідівна
Konoplʹova, Iryna
Ключові слова: пшениця озима
winter wheat
фази розвитку
developmental phases
перестоювання посівів
crop stagnation
суха речовина
dry substance
маса 1000 зерен
weight of 1000 grains
Дата публікації: 2012
Видавництво: Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України
Бібліографічний опис: Конопльова Є. Л. Динаміка маси зерна та вмісту білкових сполук залежно від фази розвитку і тривалості перестоювання посівів пшениці озимої / Є. Л. Конопльова // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2012. - № 2. - С. 152-156. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2299
Короткий огляд (реферат): Розглянуто динаміку маси 1000 зерен та вмісту білкових сполук в зерні пшениці озимої. Ре-зультати досліджень свідчать, що маса 1000 зерен збільшується до настання фази воскової стиг-лості, а синтез білкових сполук триває 5–10 діб після повного достигання зерна. The dynamics of the mass of 1000 grains and the content of protein compounds in wheat grain are considered winter. The results of research show that the mass of 1000 grains increases before the onset phase of wax ripeness, and the synthesis of protein compounds lasts 5-10 days after complete grain ripening.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2012_2_39
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2299
ISSN: 2311-6609
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bisg_2012_2_39.pdf379,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.