Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2299
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКонопльова, Євгенія Леонідівна-
dc.contributor.authorKonoplʹova, Iryna-
dc.date.accessioned2020-05-26T10:09:35Z-
dc.date.available2020-05-26T10:09:35Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКонопльова Є. Л. Динаміка маси зерна та вмісту білкових сполук залежно від фази розвитку і тривалості перестоювання посівів пшениці озимої / Є. Л. Конопльова // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2012. - № 2. - С. 152-156. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2299uk
dc.identifier.issn2311-6609-
dc.identifier.urihttp://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2012_2_39-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2299-
dc.description.abstractРозглянуто динаміку маси 1000 зерен та вмісту білкових сполук в зерні пшениці озимої. Ре-зультати досліджень свідчать, що маса 1000 зерен збільшується до настання фази воскової стиг-лості, а синтез білкових сполук триває 5–10 діб після повного достигання зерна. The dynamics of the mass of 1000 grains and the content of protein compounds in wheat grain are considered winter. The results of research show that the mass of 1000 grains increases before the onset phase of wax ripeness, and the synthesis of protein compounds lasts 5-10 days after complete grain ripening.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут сільського господарства степової зони Національної академії наук Україниuk
dc.subjectпшениця озимаuk
dc.subjectwinter wheatuk
dc.subjectфази розвиткуuk
dc.subjectdevelopmental phasesuk
dc.subjectперестоювання посівівuk
dc.subjectcrop stagnationuk
dc.subjectсуха речовинаuk
dc.subjectdry substanceuk
dc.subjectмаса 1000 зеренuk
dc.subjectweight of 1000 grainsuk
dc.titleДинаміка маси зерна та вмісту білкових сполук залежно від фази розвитку і тривалості перестоювання посівів пшениці озимоїuk
dc.title.alternativeDynamics of grain weight and protein content depending on the phase of development and duration of stagnation of winter wheat cropsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bisg_2012_2_39.pdf379,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.