Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2299
Назва: | Динаміка маси зерна та вмісту білкових сполук залежно від фази розвитку і тривалості перестоювання посівів пшениці озимої |
Інші назви: | Dynamics of grain weight and protein content depending on the phase of development and duration of stagnation of winter wheat crops |
Автори: | Конопльова, Євгенія Леонідівна Konoplʹova, Iryna |
Ключові слова: | пшениця озима winter wheat фази розвитку developmental phases перестоювання посівів crop stagnation суха речовина dry substance маса 1000 зерен weight of 1000 grains |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України |
Бібліографічний опис: | Конопльова Є. Л. Динаміка маси зерна та вмісту білкових сполук залежно від фази розвитку і тривалості перестоювання посівів пшениці озимої / Є. Л. Конопльова // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2012. - № 2. - С. 152-156. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2299 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто динаміку маси 1000 зерен та вмісту білкових сполук в зерні пшениці озимої. Ре-зультати досліджень свідчать, що маса 1000 зерен збільшується до настання фази воскової стиг-лості, а синтез білкових сполук триває 5–10 діб після повного достигання зерна. The dynamics of the mass of 1000 grains and the content of protein compounds in wheat grain are considered winter. The results of research show that the mass of 1000 grains increases before the onset phase of wax ripeness, and the synthesis of protein compounds lasts 5-10 days after complete grain ripening. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2012_2_39 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2299 |
ISSN: | 2311-6609 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bisg_2012_2_39.pdf | 379,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.