Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2416
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Багорка, Марія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Bahorka, Mariya | - |
dc.contributor.author | Білоткач, Ігор Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Bilotkach, Ihor | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-06T12:57:35Z | - |
dc.date.available | 2020-06-06T12:57:35Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Багорка М.О. Особливості моніторингу процесів формування попиту й стимулювання збуту на продовольчому ринку / М.О. Багорка, І. А. Білоткач // Агросвіт. – 2009. - №6. – С. 5 – 10. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2416 | uk |
dc.identifier.issn | ISSN 2306-6792 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2416 | - |
dc.description.abstract | У статті стверджується, що дослідження продовольчого ринку як структурного елементу на ціональної економіки є одним з основних напрямів маркетингового дослідження, що сприяє змен шенню невизначеності в частині прийняття комерційних рішень підприємств аграрного сектору економіки. Наголошується, що маркетингова діяльність забезпечує гнучке пристосування виробни чої, фінансової, торговельної, збутової, кадрової діяльності підприємства до постійно змінюва ної економічної ситуації (доходи, ціни, кон'юнктура) та вимог споживачів на ринку. Affirms, that research of the food market, as a structural element of national economy, is one of the basic directions of marketing research who assists reduction of uncertainty regarding acceptance of commercial decisions of the enterprises of agrarian sector of economy. It is underlined that marketing activity ensures the flexible adaptation of industrial, financial, trading, marketing, personnel activity of the enterprise to constantly changed economic situation (incomes, the prices, a conjuncture) and to requests of consumers in the market. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` | uk |
dc.subject | моніторинг продовольчого ринку | uk |
dc.subject | мonitoring of the food market | uk |
dc.subject | маркетингові дослідження | uk |
dc.subject | marketing researches | uk |
dc.subject | суб'єкти ринку | uk |
dc.subject | subjects of the market | uk |
dc.subject | аграрна продукція | uk |
dc.subject | agrarian production | uk |
dc.subject | інформаційна база | uk |
dc.subject | information base | uk |
dc.subject | операційний моніторинг цін | uk |
dc.subject | operational monitoring of the prices | uk |
dc.title | Особливості моніторингу процесів формування попиту й стимулювання збуту на продовольчому ринку | uk |
dc.title.alternative | Features of monitoring the processes of demand formation and sales promotion in the food market | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Агросвіт |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 140,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.