Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2444
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Olexand-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.date.accessioned2020-06-10T06:49:12Z-
dc.date.available2020-06-10T06:49:12Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПівоваров О. А. Вплив плазмохімічно активованих розчинів на стан клейковини в складі пшеничного тіста / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2011. – № 1. – С. 38-42. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2444uk
dc.identifier.issn2411-7285 2413-4899(online)-
dc.identifier.urihttp://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/425-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2444-
dc.description.abstractРозглянуто фізико-хімічні перетворення складових пшеничного тіста з борошна різної якості. Визначено, що плазмохімічно активовані водні розчини суттєвим чином впливають на якість клейковини в напряму її зміцнення. Physical and chemical transformations of ingredients of wheat dough made of flour of various quality are considered. It is found that plasma-chemically activated aqueous solutions have a significant influence on quality of the gluten in the direction of its strengthening.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпропетровський державний аграрний університетuk
dc.subjectактивовані розчиниuk
dc.subjectactivated solutionsuk
dc.subjectборошно різної якостіuk
dc.subjectflour of different qualityuk
dc.subjectпшеничне тістоuk
dc.subjectwheat doughuk
dc.subjectклейковинаuk
dc.subjectglutenuk
dc.titleВплив плазмохімічно активованих розчинів на стан клейковини в складі пшеничного тістаuk
dc.title.alternativeEffect of plasma-chemically activated solutions on the gluten of wheat doughuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
425-Article Text-873-1-10-20141202 (1).pdf395,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.