Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2444
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Olexand | - |
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-10T06:49:12Z | - |
dc.date.available | 2020-06-10T06:49:12Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Півоваров О. А. Вплив плазмохімічно активованих розчинів на стан клейковини в складі пшеничного тіста / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2011. – № 1. – С. 38-42. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2444 | uk |
dc.identifier.issn | 2411-7285 2413-4899(online) | - |
dc.identifier.uri | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/425 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2444 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто фізико-хімічні перетворення складових пшеничного тіста з борошна різної якості. Визначено, що плазмохімічно активовані водні розчини суттєвим чином впливають на якість клейковини в напряму її зміцнення. Physical and chemical transformations of ingredients of wheat dough made of flour of various quality are considered. It is found that plasma-chemically activated aqueous solutions have a significant influence on quality of the gluten in the direction of its strengthening. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпропетровський державний аграрний університет | uk |
dc.subject | активовані розчини | uk |
dc.subject | activated solutions | uk |
dc.subject | борошно різної якості | uk |
dc.subject | flour of different quality | uk |
dc.subject | пшеничне тісто | uk |
dc.subject | wheat dough | uk |
dc.subject | клейковина | uk |
dc.subject | gluten | uk |
dc.title | Вплив плазмохімічно активованих розчинів на стан клейковини в складі пшеничного тіста | uk |
dc.title.alternative | Effect of plasma-chemically activated solutions on the gluten of wheat dough | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
425-Article Text-873-1-10-20141202 (1).pdf | 395,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.