Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2494
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМороз, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorMoroz, Svitlana-
dc.date.accessioned2020-06-12T11:54:25Z-
dc.date.available2020-06-12T11:54:25Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМороз С. І. Регіональна диференціація вітчизняного ринку м'яса / С. І. Мороз // Агросвіт. – 2010. - № 21. - С. 24 – 27. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2494uk
dc.identifier.issnISSN 2306-6792-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2494-
dc.description.abstractПроаналізовано вітчизняне виробництво і споживання м"яса в розрізі регіональних ринків. Визначені чинники, що на них впливають. Запропоновані показники оцінки перспективних областей розширення регіонів збуту для виробників м"ясної сировини. A home production and consumption of meat in the cut of regional markets have been analyzed. The factors, that on them influence have been defined. Indexes of an estimation of perspective areas for expansion of regions of sale for the producers of the meat row have been proposed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`uk
dc.subjectвиробництво м'ясаuk
dc.subjectvyrobnytstvo m'yasauk
dc.subjectптахівництвоuk
dc.subjectptakhivnytstvouk
dc.subjectринок м'ясаuk
dc.subjectrynok m'yasauk
dc.subjectрегіональна диференціаціяuk
dc.subjectrehionalʹna dyferentsiatsiyauk
dc.titleРегіональна диференціація вітчизняного ринку м'ясаuk
dc.title.alternativeRehionalʹna dyferentsiatsiya vitchyznyanoho rynku m'yasauk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Агросвіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf214,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.