Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2494
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мороз, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Moroz, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-12T11:54:25Z | - |
dc.date.available | 2020-06-12T11:54:25Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Мороз С. І. Регіональна диференціація вітчизняного ринку м'яса / С. І. Мороз // Агросвіт. – 2010. - № 21. - С. 24 – 27. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2494 | uk |
dc.identifier.issn | ISSN 2306-6792 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2494 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано вітчизняне виробництво і споживання м"яса в розрізі регіональних ринків. Визначені чинники, що на них впливають. Запропоновані показники оцінки перспективних областей розширення регіонів збуту для виробників м"ясної сировини. A home production and consumption of meat in the cut of regional markets have been analyzed. The factors, that on them influence have been defined. Indexes of an estimation of perspective areas for expansion of regions of sale for the producers of the meat row have been proposed. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` | uk |
dc.subject | виробництво м'яса | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo m'yasa | uk |
dc.subject | птахівництво | uk |
dc.subject | ptakhivnytstvo | uk |
dc.subject | ринок м'яса | uk |
dc.subject | rynok m'yasa | uk |
dc.subject | регіональна диференціація | uk |
dc.subject | rehionalʹna dyferentsiatsiya | uk |
dc.title | Регіональна диференціація вітчизняного ринку м'яса | uk |
dc.title.alternative | Rehionalʹna dyferentsiatsiya vitchyznyanoho rynku m'yasa | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Агросвіт |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 214,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.