Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2506
Назва: | Консервування томатів з використанням розчинів, активованих під дією контактної нерівноважної плазми |
Інші назви: | Preserving of tomatoes with using of activated under nonequilibrium plasma solutions as a preserve liquid |
Автори: | Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Olexandr Ковальова, Олена Сергіївна Kovalyova, Olena Чурсінов, Ю. О. Chursinov, Yu. Тищенко, Г. П. Tishchenko, G.P. Захаров, Р. І. Zakharov, R. |
Ключові слова: | томати tomatoes консервування canning активовані розчини activated solutions зберігання продукції storage of products |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Консервування томатів з використанням розчинів, активованих під дією контактної нерівноважної плазми / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, Ю. О. Чурсінов, Г. П. Тищенко, Р. І. Захаров // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2010. – № 2. – С. 73-76. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2506 |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що використання як консервуючої рідини активованих водних розчинів значно покращує якість отриманої консервованої продукції по цілому ряду органолептичних показників. Розглянуті активовані розчини в повній мірі замінюють антисептики і тим самим зберігають хімічну чистоту отриманого харчового продукту. Наведено дані річного спостереження за консервованою продукцією, а також показники зберігання продукції у разі її контакту з киснем. It is show that at the quality of the got preserved products considerably gets better on a number of organoleptic indexes due to using of activated aquatic solutions like a preserve liquid. The considered activated solutions to a full degree replace antiseptics and the chemical cleanness of the got food product is saved the same. These supervisions over are brought after preserved products for a year, and indexes of storage of products at its contact with oxygen is shown also. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/395 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2506 |
ISSN: | 2411-7285 2413-4899(online) |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
395-Article Text-813-1-10-20141130 (1).pdf | 302,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.