Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2506
Назва: Консервування томатів з використанням розчинів, активованих під дією контактної нерівноважної плазми
Інші назви: Preserving of tomatoes with using of activated under nonequilibrium plasma solutions as a preserve liquid
Автори: Півоваров, Олександр Андрійович
Pivovarov, Olexandr
Ковальова, Олена Сергіївна
Kovalyova, Olena
Чурсінов, Ю. О.
Chursinov, Yu.
Тищенко, Г. П.
Tishchenko, G.P.
Захаров, Р. І.
Zakharov, R.
Ключові слова: томати
tomatoes
консервування
canning
активовані розчини
activated solutions
зберігання продукції
storage of products
Дата публікації: 2010
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Консервування томатів з використанням розчинів, активованих під дією контактної нерівноважної плазми / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, Ю. О. Чурсінов, Г. П. Тищенко, Р. І. Захаров // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2010. – № 2. – С. 73-76. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2506
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що використання як консервуючої рідини активованих водних розчинів значно покращує якість отриманої консервованої продукції по цілому ряду органолептичних показників. Розглянуті активовані розчини в повній мірі замінюють антисептики і тим самим зберігають хімічну чистоту отриманого харчового продукту. Наведено дані річного спостереження за консервованою продукцією, а також показники зберігання продукції у разі її контакту з киснем. It is show that at the quality of the got preserved products considerably gets better on a number of organoleptic indexes due to using of activated aquatic solutions like a preserve liquid. The considered activated solutions to a full degree replace antiseptics and the chemical cleanness of the got food product is saved the same. These supervisions over are brought after preserved products for a year, and indexes of storage of products at its contact with oxygen is shown also.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/395
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2506
ISSN: 2411-7285 2413-4899(online)
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
395-Article Text-813-1-10-20141130 (1).pdf302,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.