Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2597
Назва: Вплив мінеральних добрив на якість продукції цибулі ріпчастої
Інші назви: Influence of mineral fertilizers on the quality of onion products
Автори: Готвянська, Анна Сергіївна
Gotvyanska, Anna
Ключові слова: цибуля ріпчаста
onion
мінеральні добрива
mineral fertilizers
краплинне зрошення
drip irrigation
якість продукції
production quality
Дата публікації: 2014
Видавництво: Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків
Бібліографічний опис: Готвянська А. С. Вплив мінеральних добрив на якість продукції цибулі ріпчастої / А. С. Готвянська // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2014. - Вип. 21. - С. 63-67. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2597
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено результати досліджень вирощування цибулі ріпчастої в умовах краплинного зрошення за використання різних способів внесення і доз мінеральних добрив. Подано якісні показники цибулі ріпчастої залежно від способів внесення і доз мінеральних добрив. Встановлено, що при внесенні мінеральних добрив локально такі якісні показники, як суха речовина, сума цукрів, сахароза, нітрати зростають, а вміст вітаміну С знижується. The article presents the results of research of onion cultivation under drip irrigation using different methods of application and doses of mineral fertilizers. Posted onion quality indicators depending on the methods of application and doses of mineral fertilizers. Found that when mineral fertilizers applied locally then such qualitative indicators as dry matter, the amount of sugars, sucrose, nitrates increase, and vitamin C content decreases.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2014_21_11
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2597
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
znpicb_2014_21_11.pdf385,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.