Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/263
Назва: Застосування бактеріальних препаратів на посівах гороху
Інші назви: Application of bacterial preparations on the posts of poverty
Автори: Лемішко, Світлана Миколаївна
Lemishko S.
Ключові слова: бактеріальні препарати
bacterial preparations
інокуляція насіння
inoculation of seeds
внесення добрив
fertilizer
продуктивність гороху
productivity peas
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Лемішко С.М. Застосування бактеріальних препаратів на посівах гороху // Наукове забезпечення інноваційного розвитку та адаптація агропромислового виробництва в умовах трансформації клімату : Матеріали Всеукраїнської науково-практ. конф. (Дніпро – Полтава, 24-25 травня 2018 р.). - Дніпро, 2018. - С. 11-13.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/263
Короткий огляд (реферат): Проводились дослідження по визначенню впливу, як окремого використання бактеріальних препаратів на основі азотфіксуючих та фосформобілізуючих бактерій, так і в комплексі із удобренням в посівах гороху. Спостереження і результати досліджень свідчать, що використання активних штамів бульбочкових бактерій для передпосівної обробки насіння гороху, збільшувало загальну кількість бульбочок в усіх варіантах.Studies were conducted to determine the effect of the individual use of bacterial preparations based on nitrogen fixing and phosphorubibilizing bacteria, and in combination with fertilizers in pea crops. Observations and results of researches indicate that the use of active strains of tuber bacteria for presowing treatment of peas, increased the total number of tubers in all variants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.dsau.dp.ua/ua/news/620.html
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/263
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лемішко 1.pdf122,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.