Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2661
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗажарська, Надія Миколаївна-
dc.contributor.authorZazharska, Nadiia-
dc.contributor.authorZazharska, N. M.-
dc.contributor.authorZazharska, N.-
dc.contributor.authorZazhars’ka, N. M.-
dc.contributor.authorZazharskaya, N. N.-
dc.contributor.authorZazharskaya, N.-
dc.contributor.authorZazharska, N. N.-
dc.date.accessioned2020-07-01T12:34:20Z-
dc.date.available2020-07-01T12:34:20Z-
dc.date.issued2018-03-
dc.identifier.citationЗажарська Н. М. Розробка комплексної системи контролю безпечності та якості козиного молока за умови виробництва та реалізації згідно системи НАССР / Н. М. Зажарська // Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти : зб. тез Міжнар. наук.-практ. конф. за участю ФАО (Київ, 13-14 берез. 2018 р. ) / Науково-методичний центр «Агроосвіта». – Київ, 2018. – С. 79-82. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2661.uk
dc.identifier.urihttp://nmc-vfpo.com/wp-content/uploads/Tezu.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2661-
dc.descriptionЗажарська Надія Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-8328-6440uk
dc.description.abstractСистема контролю безпечності та якості козиного молока розроблена відповідно до схеми, в основу якої покладено європейську концепцію контролю безпечності харчових продуктів під час простежуваності – «від ферми до столу».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНауково-методичний центр «Агроосвіта»uk
dc.subjectохолодженняuk
dc.subjectcoolinguk
dc.subjectкозине молокоuk
dc.subjectgoat's milkuk
dc.subjectкритична контрольна точкаuk
dc.subjectcritical control pointuk
dc.subjectдоїнняuk
dc.subjectmilkinguk
dc.titleРозробка комплексної системи контролю безпечності та якості козиного молока за умови виробництва та реалізації згідно системи НАССРuk
dc.title.alternativeDevelopment of a comprehensive system for monitoring the safety and quality of goat's milk in accordance with the HACCP systemuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21.pdf296,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.