Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2694
Назва: Органічне виробництво козиного молока
Інші назви: Organic production of goat milk
Автори: Фотіна, Тетяна Іванівна
Fotina, Tetyana
Яценко, Іван Володимирович
Yacenko, Ivan
Зажарська, Надія Миколаївна
Zazharska, Nadiia
Zazharska, N. M.
Zazharska, N.
Zazhars’ka, N. M.
Zazharskaya, N. N.
Zazharskaya, N.
Zazharska, N. N.
Зажарська, Наталія Володимирівна
Zazharska, Natalia
Ключові слова: післядоїльна обробка
post-dill processing
козине молоко
goat's milk
органічне виробництво
organic production
доїння
milking
Дата публікації: лис-2018
Видавництво: Науково-методичний центр «Агроосвіта»
Бібліографічний опис: Органічне виробництво козиного молока / Т. І. Фотіна, І. В Яценко, Н. М. Зажарська, Н. В. Зажарська // Органічне агровиробництво : освіта i наука : Зб. тез всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Київ, 1 листоп. 2018 р. ) / НМЦ «Агроосвiта». – Київ, 2018. – С. 48-51. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2694.
Короткий огляд (реферат): Розроблена система, яка зумовлена ефективним миттям доїльного обладнання, належною процедурою доїння і підтриманням здоров’я вимені кози, дозволяє отримувати високоякісне і безпечне козине молоко.
Опис: Зажарська Надія Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-8328-6440
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2694
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20.pdf283,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.