Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/272
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чурсінов, Юрій Олексійович | - |
dc.contributor.author | Chursinov, Yuriy Alekseevich | - |
dc.contributor.author | Хатамова, Фатіма | - |
dc.contributor.author | Hatamova, Fatima | - |
dc.contributor.author | Черних, Свiтлана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Chernykh, Svetlana Anatolievna | - |
dc.contributor.author | Грекова, Ніна Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-12T10:49:47Z | - |
dc.date.available | 2018-09-12T10:49:47Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Чурсінов Ю.О. Якість і безпечність споживання зернових продуктів / Ю.О. Чурсінов, Ф. Хатамова, С. А. Черних, Н. В. Грекова // Природне агровиробництво в Україні: проблеми становлення, перспективи розвитку : Міжнар. наук.-практ. конф., (Дніпропетровськ, 22-23 жовт. 2015 р.) / …Дніпропет. держ. аграр.-екон. ун-т, Інновац. центр аграр .техологій та Центр природ. агровиробництва ДДАЕУ,...Ун-т Ібн Халдун, Алжир; Ун-т Шербрук, Канада; Ун-т Кордови, Іспанія; Болгарський аграр. ун-т. – Дніпропетровськ : РВВ ДДАЕУ, 2015. – С. 271. - Код доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/272 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/3e897e70-cc72-4f1f-b536-002158f2dd71/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%85%201.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/272 | - |
dc.description.abstract | Дефекти хлібобулочних виробів (явні дефекти) для виявляння яких в нормативній документації передбачені правила, методи і засоби контролю. Їх виявляють за зовнішнім оглядом, фізико-хімічними аналізами. Приховані дефекти виявляються лише після надходження хлібобулочних виробів до споживача. До них можна віднести ущільнення м'якушки, непромішування, сторонні домішки. Уникнути і усунути вади хлібобулочних виробів практично неможливо. Для хлібобулочних виробів поняття "брак" не збігається з поняттям "забракована продукція".Defects in bakery products (obvious defects) for the detection of which in the normative documentation provides rules, methods and controls. They are detected by external examination, physico-chemical analysis. Hidden defects are detected only after the receipt of bakery products to the consumer. These include the sealing of the shell, non-jamming, foreign impurities. Avoid and eliminate defects of bakery products is practically impossible. For bakery products, the notion of "lack" does not coincide with the term "rejected products" | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | Дефекти хліба | uk |
dc.subject | Bread defects | uk |
dc.subject | брак | uk |
dc.subject | defect | uk |
dc.subject | забракована продукція | uk |
dc.subject | rejected products | uk |
dc.subject | правила і методи визначення | uk |
dc.subject | rules and methods of determination | uk |
dc.subject | способи контролю | uk |
dc.subject | methods of control | uk |
dc.title | Якість і безпечність споживання зернових продуктів | uk |
dc.title.alternative | Quality and safety of the consumption of grain products | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Черних 1.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.