Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/272
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧурсінов, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorChursinov, Yuriy Alekseevich-
dc.contributor.authorХатамова, Фатіма-
dc.contributor.authorHatamova, Fatima-
dc.contributor.authorЧерних, Свiтлана Анатоліївна-
dc.contributor.authorChernykh, Svetlana Anatolievna-
dc.contributor.authorГрекова, Ніна Василівна-
dc.date.accessioned2018-09-12T10:49:47Z-
dc.date.available2018-09-12T10:49:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЧурсінов Ю.О. Якість і безпечність споживання зернових продуктів / Ю.О. Чурсінов, Ф. Хатамова, С. А. Черних, Н. В. Грекова // Природне агровиробництво в Україні: проблеми становлення, перспективи розвитку : Міжнар. наук.-практ. конф., (Дніпропетровськ, 22-23 жовт. 2015 р.) / …Дніпропет. держ. аграр.-екон. ун-т, Інновац. центр аграр .техологій та Центр природ. агровиробництва ДДАЕУ,...Ун-т Ібн Халдун, Алжир; Ун-т Шербрук, Канада; Ун-т Кордови, Іспанія; Болгарський аграр. ун-т. – Дніпропетровськ : РВВ ДДАЕУ, 2015. – С. 271. - Код доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/272uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/3e897e70-cc72-4f1f-b536-002158f2dd71/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%85%201.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/272-
dc.description.abstractДефекти хлібобулочних виробів (явні дефекти) для виявляння яких в нормативній документації передбачені правила, методи і засоби контролю. Їх виявляють за зовнішнім оглядом, фізико-хімічними аналізами. Приховані дефекти виявляються лише після надходження хлібобулочних виробів до споживача. До них можна віднести ущільнення м'якушки, непромішування, сторонні домішки. Уникнути і усунути вади хлібобулочних виробів практично неможливо. Для хлібобулочних виробів поняття "брак" не збігається з поняттям "забракована продукція".Defects in bakery products (obvious defects) for the detection of which in the normative documentation provides rules, methods and controls. They are detected by external examination, physico-chemical analysis. Hidden defects are detected only after the receipt of bakery products to the consumer. These include the sealing of the shell, non-jamming, foreign impurities. Avoid and eliminate defects of bakery products is practically impossible. For bakery products, the notion of "lack" does not coincide with the term "rejected products"uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectДефекти хлібаuk
dc.subjectBread defectsuk
dc.subjectбракuk
dc.subjectdefectuk
dc.subjectзабракована продукціяuk
dc.subjectrejected productsuk
dc.subjectправила і методи визначенняuk
dc.subjectrules and methods of determinationuk
dc.subjectспособи контролюuk
dc.subjectmethods of controluk
dc.titleЯкість і безпечність споживання зернових продуктівuk
dc.title.alternativeQuality and safety of the consumption of grain productsuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черних 1.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.