Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/272
Назва: | Якість і безпечність споживання зернових продуктів |
Інші назви: | Quality and safety of the consumption of grain products |
Автори: | Чурсінов, Юрій Олексійович Chursinov, Yuriy Alekseevich Хатамова, Фатіма Hatamova, Fatima Черних, Свiтлана Анатоліївна Chernykh, Svetlana Anatolievna Грекова, Ніна Василівна |
Ключові слова: | Дефекти хліба Bread defects брак defect забракована продукція rejected products правила і методи визначення rules and methods of determination способи контролю methods of control |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Чурсінов Ю.О. Якість і безпечність споживання зернових продуктів / Ю.О. Чурсінов, Ф. Хатамова, С. А. Черних, Н. В. Грекова // Природне агровиробництво в Україні: проблеми становлення, перспективи розвитку : Міжнар. наук.-практ. конф., (Дніпропетровськ, 22-23 жовт. 2015 р.) / …Дніпропет. держ. аграр.-екон. ун-т, Інновац. центр аграр .техологій та Центр природ. агровиробництва ДДАЕУ,...Ун-т Ібн Халдун, Алжир; Ун-т Шербрук, Канада; Ун-т Кордови, Іспанія; Болгарський аграр. ун-т. – Дніпропетровськ : РВВ ДДАЕУ, 2015. – С. 271. - Код доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/272 |
Короткий огляд (реферат): | Дефекти хлібобулочних виробів (явні дефекти) для виявляння яких в нормативній документації передбачені правила, методи і засоби контролю. Їх виявляють за зовнішнім оглядом, фізико-хімічними аналізами. Приховані дефекти виявляються лише після надходження хлібобулочних виробів до споживача. До них можна віднести ущільнення м'якушки, непромішування, сторонні домішки. Уникнути і усунути вади хлібобулочних виробів практично неможливо. Для хлібобулочних виробів поняття "брак" не збігається з поняттям "забракована продукція".Defects in bakery products (obvious defects) for the detection of which in the normative documentation provides rules, methods and controls. They are detected by external examination, physico-chemical analysis. Hidden defects are detected only after the receipt of bakery products to the consumer. These include the sealing of the shell, non-jamming, foreign impurities. Avoid and eliminate defects of bakery products is practically impossible. For bakery products, the notion of "lack" does not coincide with the term "rejected products" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/3e897e70-cc72-4f1f-b536-002158f2dd71/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%85%201.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/272 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Черних 1.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.