Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2754
Назва: | Застосування мікроструктурного аналізу для визначення якості м’ясних фаршів торговельної мережі м. Дніпропетровська |
Інші назви: | Zastosuvannia mikrostrukturnoho analizu dlia vyznachennia yakosti miasnykh farshiv torhovelnoi merezhi m. Dnipropetrovska |
Автори: | Єсіна, Е. В. Yesina, E. Марценюк, І. В. Martseniuk, I. |
Ключові слова: | контроль якості м’яса і м’ясних продуктів kontrol yakosti miasa i miasnykh produktiv розробки ДСТУ і СОУ rozrobky DSTU i SOU мікроструктурний аналіз mikrostrukturnyi analiz |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Єсіна Е. В. Застосування мікроструктурного аналізу для визначення якості м’ясних фаршів торговельної мережі м. Дніпропетровська / Е. В. Єсіна, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2009. – № 1. – С. 119-122. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2754 |
Короткий огляд (реферат): | На підставі проведених досліджень обговорюються питання введення в Україні єдиної системи контролю якості м’ясної продукції; розробки ДСТУ і СОУ, які б обмежували чи забороняли надходження в торговельну мережу неякісних продуктів та застосування з цією метою мікроструктурного аналізу. Na pidstavi provedenykh doslidzhen obhovoriuiutsia pytannia vvedennia v Ukraini yedynoi systemy kontroliu yakosti miasnoi produktsii; rozrobky DSTU i SOU, yaki b obmezhuvaly chy zaboronialy nadkhodzhennia v torhovelnu merezhu neiakisnykh produktiv ta zastosuvannia z tsiieiu metoiu mikrostrukturnoho analizu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/322 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2754 |
ISSN: | 2411-7285 2413-4899(online) |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
322-Article Text-664-1-10-20141121.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.