Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2754
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єсіна, Е. В. | - |
dc.contributor.author | Yesina, E. | - |
dc.contributor.author | Марценюк, І. В. | - |
dc.contributor.author | Martseniuk, I. | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-08T06:52:23Z | - |
dc.date.available | 2020-07-08T06:52:23Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Єсіна Е. В. Застосування мікроструктурного аналізу для визначення якості м’ясних фаршів торговельної мережі м. Дніпропетровська / Е. В. Єсіна, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2009. – № 1. – С. 119-122. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2754 | uk |
dc.identifier.issn | 2411-7285 2413-4899(online) | - |
dc.identifier.uri | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/322 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2754 | - |
dc.description.abstract | На підставі проведених досліджень обговорюються питання введення в Україні єдиної системи контролю якості м’ясної продукції; розробки ДСТУ і СОУ, які б обмежували чи забороняли надходження в торговельну мережу неякісних продуктів та застосування з цією метою мікроструктурного аналізу. Na pidstavi provedenykh doslidzhen obhovoriuiutsia pytannia vvedennia v Ukraini yedynoi systemy kontroliu yakosti miasnoi produktsii; rozrobky DSTU i SOU, yaki b obmezhuvaly chy zaboronialy nadkhodzhennia v torhovelnu merezhu neiakisnykh produktiv ta zastosuvannia z tsiieiu metoiu mikrostrukturnoho analizu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпропетровський державний аграрний університет | uk |
dc.subject | контроль якості м’яса і м’ясних продуктів | uk |
dc.subject | kontrol yakosti miasa i miasnykh produktiv | uk |
dc.subject | розробки ДСТУ і СОУ | uk |
dc.subject | rozrobky DSTU i SOU | uk |
dc.subject | мікроструктурний аналіз | uk |
dc.subject | mikrostrukturnyi analiz | uk |
dc.title | Застосування мікроструктурного аналізу для визначення якості м’ясних фаршів торговельної мережі м. Дніпропетровська | uk |
dc.title.alternative | Zastosuvannia mikrostrukturnoho analizu dlia vyznachennia yakosti miasnykh farshiv torhovelnoi merezhi m. Dnipropetrovska | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
322-Article Text-664-1-10-20141121.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.