Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2754
Назва: Застосування мікроструктурного аналізу для визначення якості м’ясних фаршів торговельної мережі м. Дніпропетровська
Інші назви: Zastosuvannia mikrostrukturnoho analizu dlia vyznachennia yakosti miasnykh farshiv torhovelnoi merezhi m. Dnipropetrovska
Автори: Єсіна, Е. В.
Yesina, E.
Марценюк, І. В.
Martseniuk, I.
Ключові слова: контроль якості м’яса і м’ясних продуктів
kontrol yakosti miasa i miasnykh produktiv
розробки ДСТУ і СОУ
rozrobky DSTU i SOU
мікроструктурний аналіз
mikrostrukturnyi analiz
Дата публікації: 2009
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Єсіна Е. В. Застосування мікроструктурного аналізу для визначення якості м’ясних фаршів торговельної мережі м. Дніпропетровська / Е. В. Єсіна, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2009. – № 1. – С. 119-122. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2754
Короткий огляд (реферат): На підставі проведених досліджень обговорюються питання введення в Україні єдиної системи контролю якості м’ясної продукції; розробки ДСТУ і СОУ, які б обмежували чи забороняли надходження в торговельну мережу неякісних продуктів та застосування з цією метою мікроструктурного аналізу. Na pidstavi provedenykh doslidzhen obhovoriuiutsia pytannia vvedennia v Ukraini yedynoi systemy kontroliu yakosti miasnoi produktsii; rozrobky DSTU i SOU, yaki b obmezhuvaly chy zaboronialy nadkhodzhennia v torhovelnu merezhu neiakisnykh produktiv ta zastosuvannia z tsiieiu metoiu mikrostrukturnoho analizu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/322
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2754
ISSN: 2411-7285 2413-4899(online)
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
322-Article Text-664-1-10-20141121.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.