Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/275
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черних, Світлана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Chernykh, Svetlana | - |
dc.contributor.author | Грекова, Ніна | - |
dc.contributor.author | Grekova, Nina | - |
dc.contributor.author | Петровенко, Володимир Володимирович | - |
dc.contributor.author | Petrovenko, Volodimir | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-12T11:56:48Z | - |
dc.date.available | 2018-09-12T11:56:48Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Черних С.А. Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів/ С.А. Черних, Н.В. Грекова, В.В. Петровенко// Матеріали 4 Міжнароднї науково-практичної конференції «Розвиток форм і методів сучасного менеджменту, економіки і права в умовах глобалізації», Дніпропетровськ, 5-7 квітня 2016 р., – Дніпропетровськ: ДДАЕУ, 2016. – Т. 1. – С. 56-59.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/c4392d20-52e4-4441-8547-64f51bee0d33/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%85%204.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275 | - |
dc.description.abstract | Основними факторами, які впливають на якість хлібобулочних виробів в системі менеджменту якості є технічні, організаційні, соціально-економічні, правові, які мають різний вплив на якість хлібобулочної продукції. Остання тісно пов'язана з належною якістю сировини, розширенням сировинної бази, впровадженням раціональних ресурсо- і енергозберігаючих технологій, технічним переоснащенням виробництва. The main factors influencing the quality of bakery products in the quality management system are technical, organizational, socio-economic, legal, which have a different impact on the quality of bakery products. The latter is closely linked to the proper quality of raw materials, the expansion of the raw material base, the introduction of rational resource and energy saving technologies, technical re-equipment of production. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | Якість хлібобулочної продукції | uk |
dc.subject | The quality of bakery products | uk |
dc.subject | поліпшувачі | uk |
dc.subject | improvers | uk |
dc.subject | заміс тіста | uk |
dc.subject | dough | uk |
dc.subject | клейковина | uk |
dc.subject | gluten | uk |
dc.subject | технічне обладнання | uk |
dc.subject | technical equipment | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | raw materials | uk |
dc.title | Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів | uk |
dc.title.alternative | Possibilities of improving the quality of bakery products | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Черних 4.pdf | 307,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.