Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/275
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧерних, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorChernykh, Svetlana-
dc.contributor.authorГрекова, Ніна-
dc.contributor.authorGrekova, Nina-
dc.contributor.authorПетровенко, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorPetrovenko, Volodimir-
dc.date.accessioned2018-09-12T11:56:48Z-
dc.date.available2018-09-12T11:56:48Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЧерних С.А. Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів/ С.А. Черних, Н.В. Грекова, В.В. Петровенко// Матеріали 4 Міжнароднї науково-практичної конференції «Розвиток форм і методів сучасного менеджменту, економіки і права в умовах глобалізації», Дніпропетровськ, 5-7 квітня 2016 р., – Дніпропетровськ: ДДАЕУ, 2016. – Т. 1. – С. 56-59.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/c4392d20-52e4-4441-8547-64f51bee0d33/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%85%204.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275-
dc.description.abstractОсновними факторами, які впливають на якість хлібобулочних виробів в системі менеджменту якості є технічні, організаційні, соціально-економічні, правові, які мають різний вплив на якість хлібобулочної продукції. Остання тісно пов'язана з належною якістю сировини, розширенням сировинної бази, впровадженням раціональних ресурсо- і енергозберігаючих технологій, технічним переоснащенням виробництва. The main factors influencing the quality of bakery products in the quality management system are technical, organizational, socio-economic, legal, which have a different impact on the quality of bakery products. The latter is closely linked to the proper quality of raw materials, the expansion of the raw material base, the introduction of rational resource and energy saving technologies, technical re-equipment of production.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectЯкість хлібобулочної продукціїuk
dc.subjectThe quality of bakery productsuk
dc.subjectполіпшувачіuk
dc.subjectimproversuk
dc.subjectзаміс тістаuk
dc.subjectdoughuk
dc.subjectклейковинаuk
dc.subjectglutenuk
dc.subjectтехнічне обладнанняuk
dc.subjecttechnical equipmentuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectraw materialsuk
dc.titleМожливості поліпшення якості хлібобулочних виробівuk
dc.title.alternativePossibilities of improving the quality of bakery productsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черних 4.pdf307,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.