Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2779
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМасляєва, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorMaslyaeva, O.-
dc.date.accessioned2020-07-09T10:14:25Z-
dc.date.available2020-07-09T10:14:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМасляєва О. О. Формування конкурентної позиції ТОВ "Синельниківський маслозавод" / О. О. Масляєва // Агросвіт. – 2015. - № 18. - С. 64 – 68. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2779uk
dc.identifier.issnISSN 2306-6792-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2779-
dc.description.abstractВизначено, що головним завданням будь-якого молокопереробного підприємства є формування оптимальної асортиментної структури продукції, що дозволяє найбільш повно задовольняти вимоги певних груп споживачів і ефективно використовувати наявні виробничі ресурси. Істотний вплив на конкурентну позицію переробного підприємства має фізичний стан його виробничого потенціалу. Сучасні умови господарювання ставлять результативність діяльності переробних підприємств в значну залежність від вміння господарюючих суб'єктів використовувати елементи маркетингу для вирішення поставлених цілей. It was determined that the main task of any milk processing enterprise is to create optimal assortment structure of production, allowing more fully meet the demands specific groups of consumers and efficient use of available production resources. Significant effect on the competitive position of processing enterprise the physical condition of its productive capacity. The modern economic conditions put the efficiency of processing plants in significant dependence on the ability of economic agents use the marketing to attain these goals.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`uk
dc.subjectвиробничі ресурсиuk
dc.subjectрroduction resourcesuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefficiencyuk
dc.subjectконкурентна позиціяuk
dc.subjectcompetitive positionuk
dc.subjectпродукціяuk
dc.subjectdairy productsuk
dc.subjectмолокопереробні підприємстваuk
dc.subjectmilk processing enterprisesuk
dc.subjectринокuk
dc.subjectmarketsuk
dc.subjectспоживачіuk
dc.subjectcustomersuk
dc.subjectтехнологіїuk
dc.subjecttechnologyuk
dc.subjectякість молокаuk
dc.subjectquality of milkuk
dc.titleФормування конкурентної позиції ТОВ "Синельниківський маслозавод"uk
dc.title.alternativeFormation of the competitive position of LLC "Sinelnikovskoye вutter рlant"uk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Агросвіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf178,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.