Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2787
Назва: Застосування високобілкових кормових добавок в годівлі курей-несучок
Інші назви: Применение высокобелковых кормовых добавок в кормлении кур-несушек
The use of high-protein feed additives in the feeding of laying hens
Автори: Мусіч, Ольга Іванівна
Musich, Olga
Musich, O.
Musich, O. I.
Ключові слова: протеїн
protein
кури-несучки
laying hens
комбікорм
compound feed
яйценоскість
egg-laying
Дата публікації: лют-2020
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Мусіч О. І. Застосування високобілкових кормових добавок в годівлі курей-несучок / О. І. Мусіч // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 14 лют. 2020 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2020. – С. 48-50. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2787.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження хімічного складу рибного брошна. Наведені результати науково-господарського досліду по визначенню застосування високопротеїнової кормової добавки із відходів переробки риби і птиці в годівлі курей-несучок породи Ломан Хайсекс.. Досліджено, що введення до складу комбикорма курей-несучок рибного борошна підвищує яєчну продуктивність, позитивно впливає на якість яєць, покращує їх харчову та біологічну цінність. Studies of the chemical composition of fish meal have been carried out. The results of scientific and economic experience on determining the use of high protein feed additives from fish and poultry waste in feeding laying hens of the Lohman Hisex breed are presented. improves their nutritional and biological value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2787
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мусіч.pdf693,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.