Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3159
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчик, Римма Святославівна-
dc.contributor.authorShevchik, R. S.-
dc.contributor.authorShevchik, Rimma-
dc.contributor.authorShevchik, Rimma S.-
dc.contributor.authorShevchyk, R. S.-
dc.contributor.authorShevchik, R.-
dc.contributor.authorДуда, Юлія Вікторівна-
dc.contributor.authorDuda, Yulia-
dc.contributor.authorDuda, Y. V.-
dc.contributor.authorDuda, J. V.-
dc.contributor.authorDuda, Julia-
dc.contributor.authorDuda, Y.-
dc.contributor.authorDuda, J.-
dc.contributor.authorDuda, Yulia-
dc.contributor.authorDuda, Yu.-
dc.contributor.authorDuda, Yulia V.-
dc.contributor.authorDuda, Julia Viktorovna-
dc.contributor.authorDuda, Yu. V.-
dc.contributor.authorКунєва, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorKuneva, Larissa V.-
dc.contributor.authorKuneva, L. V.-
dc.contributor.authorKuneva, L.-
dc.contributor.authorKuneva, Larissa-
dc.contributor.authorKunieva, L. V.-
dc.date.accessioned2020-08-29T07:26:47Z-
dc.date.available2020-08-29T07:26:47Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.citationШевчик Р. Вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою на мікробіологічні показники м’яса кролів / Р. Шевчик, Ю. Дуда, Л. Кунєва // Біологія тварин : наук. журнал / Інститут біології тварин НААН. – Львів, 2019. – Т. 21. – № 3. – С. 168. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3159.uk
dc.identifier.issn1681-0015-
dc.identifier.issn2313-2191-
dc.identifier.urihttps://www.inenbiol.com/images/stories/konfer/2019/MaterialConf2019.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3159-
dc.descriptionШевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Кунєва Лариса Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-4156-2136uk
dc.description.abstractМетою роботи було проаналізувати вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою та первинної переробки кролів на мікробіологічні показники м’яса в умовах приватного підприємства. The aim of the study was to analyze the impact of veterinary and technological conditions of slaughter and primary processing of rabbits on the microbiological parameters of meat in a private enterprise.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут біології тварин НААНuk
dc.subjectсанітарний станuk
dc.subjectsanitary conditionuk
dc.subjectмікробіологічні показникиuk
dc.subjectmicrobiological indicatorsuk
dc.subjectпродукти забоюuk
dc.subjectslaughter productsuk
dc.subjectекспертизаuk
dc.subjectexaminationuk
dc.titleВплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою на мікробіологічні показники м’яса кролівuk
dc.title.alternativeInfluence of veterinary-sanitary and technological conditions of slaughter on microbiological indicators of rabbit meatuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
40.pdf213,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.