Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3163
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчик, Римма Святославівна-
dc.contributor.authorShevchik, R. S.-
dc.contributor.authorShevchik, Rimma-
dc.contributor.authorShevchik, Rimma S.-
dc.contributor.authorShevchyk, R. S.-
dc.contributor.authorShevchik, R.-
dc.contributor.authorДуда, Юлія Вікторівна-
dc.contributor.authorDuda, Yulia-
dc.contributor.authorDuda, Y. V.-
dc.contributor.authorDuda, J. V.-
dc.contributor.authorDuda, Julia-
dc.contributor.authorDuda, Y.-
dc.contributor.authorDuda, J.-
dc.contributor.authorDuda, Yulia-
dc.contributor.authorDuda, Yu.-
dc.contributor.authorDuda, Yulia V.-
dc.contributor.authorDuda, Julia Viktorovna-
dc.contributor.authorDuda, Yu. V.-
dc.contributor.authorКорейба, Людмила Володимирівна-
dc.contributor.authorKoreyba, Ludmila-
dc.contributor.authorKoreyba, L. V.-
dc.contributor.authorKoreyba, Lyudmila Volodymyrivna-
dc.contributor.authorKoreyba, L.-
dc.contributor.authorKoreiba, L. V.-
dc.contributor.authorCoregba, L. V.-
dc.date.accessioned2020-08-30T06:54:30Z-
dc.date.available2020-08-30T06:54:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШевчик Р. С. Уплив амарантової добавки в раціоні кролів на стан їхнього здоров’я та дієтичні властивості м’яса / Р. С. Шевчик, Ю. В. Дуда, Л. В. Корейба // Тваринництво сьогодні : щоміс. наук.-практ. журн. – 2020. – № 6. – С. 67-69. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3163.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3163-
dc.descriptionШевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779uk
dc.description.abstractДієтичні властивості м’яса кролів мають переваги над м’ясом інших видів забійних тварин, що обумовлено більш високим вмістом білка та меншим вмістом холестерину. Такі особливості кролятини забезпечуються як генетичними факторами, так і технологічними умовами утримання й годівлі. The dietary properties of rabbit meat have advantages over the meat of other species of slaughter animals, due to the higher protein content and lower cholesterol content. Such features of a rabbit are provided both by genetic factors, and technological conditions of the maintenance and feeding.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectдієтичні властивості м’ясаuk
dc.subjectdietary properties of meatuk
dc.subjectамарантuk
dc.subjectamaranthuk
dc.subjectкормові добавкиuk
dc.subjectfeed additivesuk
dc.subjectкролівництвоuk
dc.subjectrabbit breedinguk
dc.subjectм’ясо кролівuk
dc.subjectrabbit meatuk
dc.titleУплив амарантової добавки в раціоні кролів на стан їхнього здоров’я та дієтичні властивості м’ясаuk
dc.title.alternativeInfluence of amaranth supplement in the diet of rabbits on their health and dietary properties of meatuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
43.pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.