Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3163
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевчик, Римма Святославівна | - |
dc.contributor.author | Shevchik, R. S. | - |
dc.contributor.author | Shevchik, Rimma | - |
dc.contributor.author | Shevchik, Rimma S. | - |
dc.contributor.author | Shevchyk, R. S. | - |
dc.contributor.author | Shevchik, R. | - |
dc.contributor.author | Дуда, Юлія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Duda, Yulia | - |
dc.contributor.author | Duda, Y. V. | - |
dc.contributor.author | Duda, J. V. | - |
dc.contributor.author | Duda, Julia | - |
dc.contributor.author | Duda, Y. | - |
dc.contributor.author | Duda, J. | - |
dc.contributor.author | Duda, Yulia | - |
dc.contributor.author | Duda, Yu. | - |
dc.contributor.author | Duda, Yulia V. | - |
dc.contributor.author | Duda, Julia Viktorovna | - |
dc.contributor.author | Duda, Yu. V. | - |
dc.contributor.author | Корейба, Людмила Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Koreyba, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Koreyba, L. V. | - |
dc.contributor.author | Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna | - |
dc.contributor.author | Koreyba, L. | - |
dc.contributor.author | Koreiba, L. V. | - |
dc.contributor.author | Coregba, L. V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-30T06:54:30Z | - |
dc.date.available | 2020-08-30T06:54:30Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Шевчик Р. С. Уплив амарантової добавки в раціоні кролів на стан їхнього здоров’я та дієтичні властивості м’яса / Р. С. Шевчик, Ю. В. Дуда, Л. В. Корейба // Тваринництво сьогодні : щоміс. наук.-практ. журн. – 2020. – № 6. – С. 67-69. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3163. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3163 | - |
dc.description | Шевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779 | uk |
dc.description.abstract | Дієтичні властивості м’яса кролів мають переваги над м’ясом інших видів забійних тварин, що обумовлено більш високим вмістом білка та меншим вмістом холестерину. Такі особливості кролятини забезпечуються як генетичними факторами, так і технологічними умовами утримання й годівлі. The dietary properties of rabbit meat have advantages over the meat of other species of slaughter animals, due to the higher protein content and lower cholesterol content. Such features of a rabbit are provided both by genetic factors, and technological conditions of the maintenance and feeding. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | дієтичні властивості м’яса | uk |
dc.subject | dietary properties of meat | uk |
dc.subject | амарант | uk |
dc.subject | amaranth | uk |
dc.subject | кормові добавки | uk |
dc.subject | feed additives | uk |
dc.subject | кролівництво | uk |
dc.subject | rabbit breeding | uk |
dc.subject | м’ясо кролів | uk |
dc.subject | rabbit meat | uk |
dc.title | Уплив амарантової добавки в раціоні кролів на стан їхнього здоров’я та дієтичні властивості м’яса | uk |
dc.title.alternative | Influence of amaranth supplement in the diet of rabbits on their health and dietary properties of meat | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
43.pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.