Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3246
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPavlenko, Olena-
dc.contributor.authorПавленко, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorBabytska, Olga-
dc.contributor.authorБабицька, Ольга-
dc.contributor.authorBerbenets, Olena-
dc.contributor.authorБербенець, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorPrykhodko, Tamara-
dc.contributor.authorПриходько, Тамара-
dc.contributor.authorZhmaylova, Olga-
dc.contributor.authorЖмайлова, Ольга-
dc.date.accessioned2020-09-17T10:20:56Z-
dc.date.available2020-09-17T10:20:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationThe role of nutria meat production in the context of Ukraine food security / Olena Pavlenko, Olga Babytska, Olena Berbenets, Tamara Prykhodko, Olga Zhmaylova // Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy : Proceedings of International Scientific Conference (Warsaw, 5-7 June 2019). – Warsaw, 2019. – No 3. – P. 95-102. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3246uk
dc.identifier.isbn978-83-7583-905-0-
dc.identifier.issn2658-1930-
dc.identifier.urihttp://sj.wne.sggw.pl/pdf/ESARE_2019_n3.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3246-
dc.description.abstractThe article presents the role and potential of the nutria breeding development as an alternative livestock sector in the context of Ukraine’s food security. A comparative analysis of qualitative characteristics of meat by species of animals was conducted. The efficiency of nutria breeding by types of enterprises with a short-term forecast is analysed. By expert evaluations determined the weight of the five main problems of the industry, which constitute the next steps of a comprehensive research of nutria breeding. У статті представлено роль та потенціал розвитку селекції нутрій як альтернативної галузі тваринництва в контексті продовольчої безпеки України. Проведено порівняльний аналіз якісних характеристик м’яса за видами тварин. Проаналізовано ефективність розведення нутрій за типами підприємств із короткостроковим прогнозом. Експертними оцінками визначено вагу п’яти основних проблем галузі, які є наступними кроками всебічного дослідження розведення нутрій.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherWarsaw University of Life Sciences – SGGW Faculty of Economic Sciencesuk
dc.subjectfood securityuk
dc.subjectпродовольча безпекаuk
dc.subjectmeat productionuk
dc.subjectвиробництво м’ясаuk
dc.subjectnutria breedinguk
dc.subjectрозведення нутрійuk
dc.subjecteffectiveness of productionuk
dc.subjectефективність виробництваuk
dc.subjectexpert evaluationsuk
dc.subjectекспертизаuk
dc.titleThe role of nutria meat production in the context of Ukraine food securityuk
dc.title.alternativeРоль виробництва м’яса нутрії в контексті продовольчої безпеки Україниuk
dc.typeConference proceedingsuk
dc.identifier.doi10.22630/ESARE.2019.3-
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
19_Art_Nutr.Food.Secur.Ukr_Pavlenko+Berbenets_Warsaw_p.pdf440,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.