Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3325
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБербенець, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorBerbenets, Olena-
dc.contributor.authorПугач, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorPugach, Andriy-
dc.contributor.authorЛебеденко, Олеся Василівна-
dc.contributor.authorLebedenko, Olesya-
dc.date.accessioned2020-11-09T13:38:06Z-
dc.date.available2020-11-09T13:38:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationBerbenets, O., Pugach, A. & Lebedenko, O. (2020). Economic aspects of extruded soybeans’ usage in livestock and poultry. Bulg. J. Agric. Sci., 26 (5), 1034–1040.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3325uk
dc.identifier.issn1310-0351 - печатный ISSN 2534-983X - онлайн-
dc.identifier.urifile:///C:/Users/User/Desktop/Economic%20aspects%20of%20extruded%20soybeans%20usage%20in%20livestock%20and%20poultry.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3325-
dc.description.abstractThe market of products for soya processing which are used for feeding animals and poultry has been researched in this article. It was identified soy сake quality criteria. It was proved the need to check the products of soybean processing not only by urease activity but also by such important criteria as the existence and presence of trypsin inhibitors; PDI solubility in water and solubility in KOH. The complex of measures aimed at increasing the profitability of livestock production in Ukraine is justified: the European level standards for the quality of soybean processing must be adopted at the legislative level, to create the laboratories capable of carrying out all necessary studies, to enhance quality assurance.На цьому досліджено ринок продуктів для переробки сої, які використовуються для годівлі тварин та птиці статті. Було визначено критерії якості соєвого соку. Доведено необхідність перевірки продуктів переробки сої не тільки за активністю уреази, а також за такими важливими критеріями, як існування та наявність інгібіторів трипсину; Розчинність PDI у воді і розчинність у КОН. Комплекс заходів, спрямованих на підвищення рентабельності виробництва продукції тваринництва в Україні, становить виправдано: європейські стандарти якості переробки сої повинні бути прийняті на законодавчому рівні, щоб створити лабораторії, здатні проводити всі необхідні дослідження з метою підвищення якості.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherСільськогосподарська академія Болгаріїuk
dc.subjectсоєвий шротuk
dc.subjectsoy mealuk
dc.subjectсоєвий пирігuk
dc.subjectsoy cakeuk
dc.subjectантиеліментарні фактори (ANF)uk
dc.subjectanti-nutritional factors (ANF)uk
dc.subjectякість переробки соїuk
dc.subjectquality of soybean processinguk
dc.subjectактивність уреазиuk
dc.subjecturease activityuk
dc.subjectTIUuk
dc.subjectTIUuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefficiencyuk
dc.titleEconomic aspects of extruded soybeans’ usage in livestock and poultryuk
dc.title.alternativeЕкономічні аспекти використання екструдованої сої у тваринництві та птахівництвіuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації в наукометричній базі Scopus

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Economic aspects of extruded soybeans usage in livestock and poultry.pdf294,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.