Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3419
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKuzmenko, O.-
dc.contributor.authorКузьменко, О.-
dc.contributor.authorBomko, V.-
dc.contributor.authorБомко, В.-
dc.contributor.authorHorchanok, Anna-
dc.contributor.authorГорчанок, Анна Володимирівна-
dc.contributor.authorBabenko, S.-
dc.contributor.authorБабенко, С.-
dc.contributor.authorTytariova, O.-
dc.contributor.authorТитарьова, О.-
dc.contributor.authorSlomchynskyi, M.-
dc.contributor.authorСломчинський, М.-
dc.contributor.authorKhalak, V.-
dc.contributor.authorХалак, В.-
dc.contributor.authorPolishchuk, S.-
dc.contributor.authorПоліщук, С.-
dc.contributor.authorCherniavskyi, O.-
dc.contributor.authorЧернявський, О.-
dc.contributor.authorPrysiazhniuk, N.-
dc.contributor.authorПрисяжнюк, Н.-
dc.contributor.authorLytvyshchenko, Lyudmyla-
dc.contributor.authorЛитвищенко, Людмила Олександрівна-
dc.date.accessioned2021-01-05T15:59:05Z-
dc.date.available2021-01-05T15:59:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationEffect of mannan oligosaccharides on productivity and quality of slaughter pig products / O. Kuzmenko, V. Bomko, A. Horchanok, S. Babenko, O. Tytariova, M. Slomchynskyi, V. Khalak, S. Polishchuk, O. Cherniavskyi, N. Prysiazhniuk, L. Lytvyshchenko // Ukrainian Journal of Ecology. – 2020. – Vol. 10, № 3. – P. 181-186. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3419uk
dc.identifier.issn2520-2138-
dc.identifier.urihttps://www.ujecology.com/abstract/development-and-reproductive-qualities-of-sows-of-different-breeds-innovative-and-traditional-methods-of-assessment-54065.html-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3419-
dc.description.abstractWe presented our results on prebiotic containing mannan oligosaccharides (MOS) effectiveness as an immune response modifier in young pigs during their fattening. We found that MOS content at a dose of 0.06% from mixed feed contributed to increase in pig average daily growth by 7.5% and reduced the feed costs on growth gain by 6.3%. We observed that the animal productivity, feed costs per 1 kg of growth gain, slaughter weight, slaughter yield, and pig carcass weight were higher after introduction of prebiotics to mixed feed. We suggested the usage of the prebiotic with mannan oligosaccharides as immune response modifier for young pigs diet during the fattening increase the nutrient contents in slaughter products (meat, lard, and liver). Ми представили наші результати щодо ефективності пребіотиків, що містять олігосахариди маннану (MOS), як модифікатора імунної відповіді у молодих свиней під час їх відгодівлі. Ми виявили, що вміст MOS у дозі 0,06% у комбікормі сприяв збільшенню середньодобового приросту свиней на 7,5% та зменшенню витрат на корм із приростом на 6,3%. Ми спостерігали, що продуктивність тварин, витрати корму на 1 кг приросту, забойна вага, забій та вага туші свиней були вищими після введення пребіотиків у комбікорм. Ми запропонували використовувати пребіотик з олігосахаридами маннану як модифікатор імунної відповіді для раціону молодняку свиней під час відгодівлі для збільшення вмісту поживних речовин у продуктах забою (м’ясо, сало та печінка).uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherMelitopol State Pedagogical Universityuk
dc.subjectYoung pigsuk
dc.subjectмолодняк свинейuk
dc.subjectFatteninguk
dc.subjectвідгодівляuk
dc.subjectMixed feeduk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectNutrientsuk
dc.subjectпоживні речовиниuk
dc.subjectPrebioticuk
dc.subjectпребіотикuk
dc.subjectMannan oligosaccharidesuk
dc.subjectолігосахариди маннануuk
dc.subjectSlaughter productsuk
dc.subjectпродукти забоюuk
dc.titleEffect of mannan oligosaccharides on productivity and quality of slaughter pig productsuk
dc.title.alternativeВплив маннанових олігосахаридів на продуктивність та якість продуктів забою свинейuk
dc.typeArticleuk
dc.identifier.doi10.15421/2020_151-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації в наукометричній базі Web of Science

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
effect-of-mannan-oligosaccharides-on-productivity-and-quality-of-slaughter-pig-products.pdf464,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.